Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Είκοσι νέα ΜΗΣΥΦΑ πήραν τιμές

1/3/2018 2:44:23 μμ
Εκδόθηκε το νέο δελτίο ενδεικτικών τιμών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εκδόθηκε νέο Δελτίο ενδεικτικών τιμών λιανικής πώλησης και ανώτατων νοσοκομειακών τιμών νέων ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ., ο οποίος αναρτήθηκε στον ιστότοπο του υπουργείου Υγείας και περιλαμβάνει 20 νέα φαρμακευτικά σκευάσματα.


Στη σχετική υπουργική απόφαση αναφέρεται ότι η ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. δεν είναι υποχρεωτική για τα κατά το νόμο δικαιούμενα πρόσωπα διάθεσης των φαρμάκων αυτών, ενώ η ανώτατη νοσοκομειακή τιμή των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. είναι υποχρεωτική.


Στις ενδεικτικές τιμές λιανικής πώλησης που δημοσιεύτηκαν (δείτε τις εδώ) έχει συμπεριληφθεί και ο αναλογών ΦΠΑ. Στις περιοχές που ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, οι ενδεικτικές τιμές λιανικής πώλησης διαμορφώνονται ανάλογα μειωμένες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έχουν εντοπιστεί εκατοντάδες ψεύτικα προφίλ και διαφημίσεις eshop
Με την κινεζική βιοτεχνολογική εταιρεία Argo Biopharmaceutical






Σχετικά άρθρα

ΦΥΚ: Την άλλη εβδομάδα στα φαρμακεία… αλλά άφαντες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες
Στελέχη του κλάδου σχολιάζουν τις κυβερνητικές δηλώσεις στη ΔΕΘ
FDA: Εγκρίνει mRNA εμβόλια για την Covid-19 με περιορισμούς
Απευθύνονται μόνο σε όσους έχουν υψηλό κίνδυνο νόσησης
ΕΟΠΥΥ: 1,3 δισ. ευρώ στα ιδιωτικά φαρμακεία
Όπως ορίζει η ΚΥΑ για την κατανομή της φαρμακευτικής δαπάνης
e-ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τους απασχολούμενους συνταξιούχους
Προκειμένου να τους επιστραφούν αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά