Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Εγκύκλιος Τούντα για τις παράλληλες εξαγωγές φαρμάκων

22/1/2013
Με επείγουσα εγκύκλιό του, ο πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Γιάννης Τούντας ζητεί απΆ όσους επανεξάγουν σκευάσματα να επιστρέφουν στον Οργανισμό τα κουπόνια του.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Με επείγουσα εγκύκλιό του, ο πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Γιάννης Τούντας ζητεί απΆ όσους επανεξάγουν σκευάσματα να επιστρέφουν στον Οργανισμό τα κουπόνια τους:

«Στα φάρμακα που έχουν άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα και γίνονται αντικείμενο διάθεσης εκτός Ελλάδας από τους κατόχους άδειας χονδρικής πώλησης, η ταινία γνησιότητας ακυρώνεται υποχρεωτικά με αποκόλλησή της και άμεση επικόλλησή της, σε ειδικό έντυπο ΕΟΦ, με αποκλειστική ευθύνη του κατόχου άδειας χονδρικής πώλησης που πραγματοποιεί την εξαγωγή ή την ενδοκοινοτική διακίνηση.

Τα εν λόγω έντυπα υποβάλλονται στον ΕΟΦ εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου κάθε ημερολογιακού μήνα (παράλληλα με την ηλεκτρονική υποβολή των υπόλοιπων στοιχείων εξαγωγών/ενδοκοινοτικής διακίνησης των φαρμάκων) και αφορούν στα προϊόντα που διακινήθηκαν στον αμέσως προηγούμενο μήνα συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες Υπεύθυνες Δηλώσεις περί κατάθεσής τους».

 


Πηγή: www.iatronet.gr


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από τη Haleon και τη LEO
Ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Τιμητική διάκριση για την UCB Ελλάδας και τον Λεωνίδα Ισσόπουλο
Από την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»