Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Φαρμακοβιομηχανία εναντίον φαρμακοποιών
Αντιδράσεις στο νομοσχέδιο για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους

Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της Gerolpharm

21/7/2008
τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, με την παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Gerolpharm, που συµπίπτουν µε την επέτειο των 85 ετών της ιστορικής διαδροµής της PNG Gerolymatos, πραγµατοποιήθηκαν τη Δευτέρα 9 Ιουνίου,
µε την παρουσία
σηµαντικών εκπροσώπων
της ελληνικής
φαρµακευτικής αγοράς.Η Gerolpharm, θυγατρική του Οµίλου PNG Gerolymatos, είναι µια σύγχρονη φαρµακαποθήκη, µε την οποία ολοκληρώνεται η συµµετοχή του Οµίλου σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής, αποθήκευσης και διανοµής φαρµάκων και OTC προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Οι υποδοµές της Gerolpharm αποτελούνται από αυτοτελείς και αµιγείς αποθηκευτικούς χώρους, συνολικής έκτασης 3.050m2, ενώ οι χώροι γραφείων και οι αίθουσες εκπαίδευσης και συναντήσεων καλύπτουν 1.000m2 επιπλέον.

Οι αποθηκευτικοί χώροι, εφοδιασµένοι µε ισχυρότατες κεντρικές µονάδες κλιµατισµού που διατηρούν σταθερή θερµοκρασία σε όλους τους χώρους της αποθήκης, διαλογής και στοκ, εξασφαλίζουν βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης και διάθεσης προϊόντων, ενώ η εξυπηρέτηση των πελατών είναι βασισµένη στους κανόνες “Good Distribution Practices for Pharmaceutical Wholesalers”, όπως αυτοί ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την αυτοµατοποίηση της αποθήκης υλοποίησε η Knapp Logistics Automation, η κορυφαία παγκοσµίως και εξειδικευµένη εταιρεία στον αυτοµατισµό µεγάλων φαρµακαποθηκών. Η αυτοµατοποιηµένη εγκατάσταση αποτελείται από 1.500 περίπου κανάλια διαλογής, τα οποία φιλοξενούν υψηλής και µεσαίας κυκλοφοριακής ταχύτητας σκευάσµατα.

Το αυτοµατοποιηµένο σύστηµα συµπληρώνεται από τη ζώνη ηµιαυτόµατης διαλογής, στην οποία η εργασία εκτελείται µέσω RF terminals και barcode scanners, από κυλιόµενους διαδρόµους συνεχούς ροής, µηχανές αυτόµατου κλεισίµατος και συσκευασίας παραγγελιών και ράµπες εξόδου έτοιµων παραγγελιών.

Η Gerolpharm διαθέτει καινούργια, ιδιόκτητα φορτηγά - ψυκτικούς θαλάµους, γεγονός που εξασφαλίζει άριστες συνθήκες διανοµής κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ακόµη και για τα πλέον ευπαθή προϊόντα, όπως είναι τα φάρµακα της ψυχρής αλυσίδας.

Εταιρικός στόχος της Gerolpharm για τα επόµενα χρόνια είναι να βρίσκεται ανάµεσα στις µεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου του χονδρεµπορίου, αξιοποιώντας τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα εξελιγµένα συστήµατα πληροφορικής και ροµποτικής που διαθέτει.

Κύριοι ποιοτικοί και ποσοτικοί επιχειρησιακοί στόχοι της είναι:

• η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας

• η εξασφάλιση επάρκειας, συνέπειας και αξιοπιστίας στον καθηµερινό εφοδιασµό των φαρµακείων µε φάρµακα και λοιπά παραφαρµακευτικά προϊόντα

• η επέκταση του εύρους των προσφερόµενων υπηρεσιών και η διαρκής προσαρµογή τους στις ανάγκες των πελατών της.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma


Σχετικά άρθρα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Janssen Ελλάδος: Ενημερώνει για το Πολλαπλό Μυέλωμα
Mε αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης
Η Lavipharm στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Για την ενίσχυση του MDA Ελλάς
#EinaiStoDikoSouXeri: Η εκστρατεία εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο
Υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» και τη Νοvo Nordisk Hellas