Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΕΦΕΧ: Ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

15/2/2019 5:00:08 μμ
Νέος πρόεδρος και πάλι ο Βασίλης Σερέτης, γενικός διευθυντής της Olvos Science
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κατά την ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ), και μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Βασίλης Σερέτης, Γενικός Διευθυντής, Olvos Science, Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής, Vian ομίλου Vianex, Γραμματέας: Σπύρος Μπόκιας, Επικεφαλής Τμήματος Consumer Health Unit, Menarini Hellas, Ταμίας: Γρηγόρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής, Johnson & Johnson , Μέλος: Παναγιώτης Γιαννουλέας, Γενικός Διευθυντής, Angelini Pharma Hellas, Αναπληρωματικά Μέλη: Γιώργος Παναγάκης, Γενικός Διευθυντής, Mylan Κωνσταντίνος Λιμνίδης, Γενικός Διευθυντής, GSK Consumer Health Λουκάς Χαλακατεβάκης, Γενικός Διευθυντής, Omega Pharma - Perrigo.

Κατά την 1η συνεδρίαση ο νέος πρόεδρος του ΕΦΕΧ, Βασίλης Σερέτης, δήλωσε: «Πιστεύω ότι τα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές, θα εργαστεί, όπως και τα προηγούμενα, με συνέπεια στην εμπέδωση και διάδοση της αυτοφροντίδας στη χώρα μας, με σκοπό αυτή να αποτελέσει αναπτυξιακό μοχλό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και να συμβάλει ευεργετικά στο Κοινωνικό Σύστημα Υγείας, προς όφελος των πολιτών».

Σημειώνεται, ότι την ευθύνη επικοινωνίας και εκπροσώπησης του Συνδέσμου με τη Γενική Διεύθυνση της Πανευρωπαϊκής Οργάνωσης για την Αυτοφροντίδα AESGP, θα εξακολουθήσουν να μοιράζονται ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου, Γιώργος Δόκιος και ο Γενικός Γραμματέας, Θωμάς Δόκιος.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώσεις του Χ. Καραθάνου σε εκδήλωση του ΕΦΕΧ






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών