Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


e-ΕΦΚΑ: Στην Dataverse η προμήθεια του νέου Συστήματος Διακίνησης Εγγράφων

12/3/2023 11:39:56 μμ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην Dataverse κατακυρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, έναντι 983.000 ευρώ συν ΦΠΑ, ο διαγωνισμός του e-ΕΦΚΑ για την «Προμήθεια νέου ενοποιημένου Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ)». Αντικείμενο του έργου είναι η  προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων, υποθέσεων και ψηφιακών υπογραφών (ΣΗΔΕ), το οποίο θα καλύψει τις σχετικές ανάγκες του συνόλου των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ για δύο και πλέον έτη.

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το NetFax: Προμήθεια και χρήση πλατφόρμας λογισμικού ηλεκτρονικής διαχείρισης και διακίνησης εγγράφων, ψηφιακών υπογραφών και υποθέσεων που παρέχεται διαδικτυακά, για απεριόριστο αριθμό εσωτερικών χρηστών, καλύπτοντας το σύνολο των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ που ασχολούνται σήμερα με διαχείριση εγγράφων, οι οποίοι ανέρχονται σε περίπου 8.000 και μπορεί να φθάσουν έως και 9.000.

  • Εγκατάσταση της πλατφόρμας του λογισμικού αυτού σε υποδομές του κυβερνητικού δικτυακού νέφους (GCloud) και παροχή σχετικών αδειών χρήσης για την κάλυψη του συνόλου των εσωτερικών χρηστών- υπαλλήλων. 
  • Παραμετροποίηση και προσαρμογή του προσφερόμενου λογισμικού σύμφωνα με τις ανάγκες, την οργανωτική δομή, τους ρόλους και τις αρμοδιότητες των στελεχών της διοίκησης και του λοιπού προσωπικού. 
  • Μετάπτωση δεδομένων από υφιστάμενες εφαρμογές ηλεκτρονικής πρωτοκόλλησης ή/ και διακίνησης εγγράφων που εξυπηρετούν εν μέρει σήμερα τις σχετικές απαιτήσεις στον Φορέα.
  • Διασύνδεση με εσωτερικά συστήματα του e-ΕΦΚΑ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Σύλλογος ετοιμάζει σχετική επιστολή προς το υπ. Υγείας και τον ΕΟΦ
Θα διασφαλίζει ότι ποιοτικά φάρμακα θα είναι διαθέσιμα σε επαρκείς ποσότητες


Σχετικά άρθρα

Απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου ζητούν οι φαρμακοποιοί της Αττικής
«Επωμιζόμαστε το βάρος μιας φοροδιαφυγής που δεν μας αφορά», επισημαίνουν τα μέλη του ΦΣΑ
ΠΦΣ: «Η απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών έχει αποτέλεσμα»
Απάντηση στις πρόσφατες διαμαρτυρίες των φαρμακαποθηκαρίων
ΦΣΘ: Η 19η εθελοντική αιμοδοσία στις 4 Δεκεμβρίου 2023
Οδηγίες για τους αιμοδότες
Οι ανάγκες, τα κενά και οι ελλείψεις στη φαρμακευτική εκπαίδευση
Αποτυπώνονται στη νέα έκθεση της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας