Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Δυναμική παρουσία της Karabinis Medical στην έκθεση Arab Health 2023

8/2/2023 9:16:54 μμ
Παρουσίασε το πλήρες portfolio υφιστάμενων και νέων προϊόντων της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με περισσότερους από 3.000 εκθέτες από 70 χώρες και το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία και την αειφορία ολοκληρώθηκε η έκθεση Arab Health 2023, που διεξήχθη στο Ντουμπάι, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της διοργανώτριας εταιρείας Informa Markets και καθιστώντας το εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre για τέσσερις ημέρες (30/01-02/02) σημείο συνάντησης της παγκόσμιας κοινότητας από το χώρο της υγείας.

Εταιρείες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η ελληνική Karabinis Medical ΑΕ, που μετρά περισσότερα από 55 χρόνια συνεχώς αναπτυσσόμενης πορείας, είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να παρουσιάσουν νέα και καινοτόμα προϊόντα, αλλά και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις μελλοντικές τάσεις, αποτελώντας παράλληλα μέρος ενός διεθνούς δικτύου ανταλλαγής απόψεων και σύναψης επαγγελματικών συναντήσεων.

Το περίπτερο της Karabinis Medical, όπου παρουσιάστηκε το πλήρες portfolio υφιστάμενων και νέων προϊόντων αναλώσιμου ιατρο-τεχνολογικού υλικού, διαγνωστικών συσκευών, συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά και καινοτόμων υπηρεσιών υγείας, τράβηξε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και επιβεβαίωσε στο μέγιστο την απόφαση της διοίκησης για την επιλογή παρουσίας 5μελούς αποστολής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Η παρουσία μας στο Ντουμπάι επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο την στόχευση της Karabinis Medical όλα αυτά τα χρόνια στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών μοναδικής ποιότητας και αξιοπιστίας, ικανά να ξεχωρίζουν όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά!», δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical, Απόστολος Καραμπίνης που ηγήθηκε της αποστολής.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με δύο καταστήματα σε στρατηγικά εμπορικά σημεία
Τα ιαπωνικά προϊόντα στοματικής φροντίδας κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»