Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια από τη Pharmathen

1/12/2022 9:43:27 μμ
Για την επιστήμη και την τεχνολογία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Pharmathen, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με οδηγό την επιστημονικότητα και την καινοτομία, έχει εγκαινιάσει την πρωτοβουλία «Upskilling by Pharmathen», με σκοπό να προσφέρει δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια σε απόφοιτους και επαγγελματίες που επιθυμούν να ενισχύσουν της δεξιότητές της και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, γνωρίζοντας από κοντά το δυναμικό κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.

Η φαρμακοβιομηχανία πραγματοποιεί ένα νέο σεμινάριο 7-9 Δεκεμβρίου, με θέμα «Customer Service in the Pharma Industry». Της θεματικές του ενότητες περιλαμβάνεται η Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η Διαχείριση των Πελατών και Παραπόνων, καθώς και το Γενικό Πλαίσιο Νομοκανονιστικής Συμμόρφωσης και των ιδιαιτεροτήτων μιας φαρμακοβιομηχανίας. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα χορηγηθεί σε όλους της συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η Pharmathen δραστηριοποιείται στον τομέα Έρευνας, Ανάπτυξης και Παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων και εξειδικεύεται στον τομέα των σύνθετων ενέσιμων προϊόντων παρατεταμένης αποδέσμευσης (LAI). Διαθέτει δύο πλήρως εκσυγχρονισμένες παραγωγικές μονάδες, της Σάπες Ροδόπης και την Παλλήνη Αττικής, και το αναπτυξιακό της πλάνο, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2026, αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιώργος Δρόσος, Vice President People & Culture της Pharmathen, ανέφερε σχετικά: «Στη Pharmathen, αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο της εξειδίκευσης των επιστημόνων. Μέσω των επιμορφωτικών σεμιναρίων της δράσης Upskilling by Pharmathen, στηρίζουμε έμπρακτα την επιστημονική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας της και αναβαθμίζουμε της δεξιότητες όσων ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο του φαρμάκου».
Περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής εδώ: pharmathen.edu.gr.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του BCR Spring Meeting 40 ηγέτες φαρμακευτικών εταιρειών συναντώνται με τον Πρωθυπουργό της χώρας
Μέσω της ανανεωμένης πρότασης του Ευρωκοινοβουλίου για τη φαρμακευτική νομοθεσία






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα