Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Διαψεύδουν την εμπλοκή τους στην υπόθεση της Novartis και απειλούν με μηνύσεις

7/2/2018 1:39:48 μμ
Τόσο ο καθηγητής Γ. Κυριόπουλος όσο και ο πρώην αντιπρόεδρός της Κ. Φρουζής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε διαψεύσεις για την τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis προχώρησαν τόσο ο πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρείας, Κωνσταντίνος Φρουζής, όσο και ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Γιάννης Κυριόπουλος.


Με ανακοίνωσή του, ο κ. Κυριόπουλος επισημαίνει: «Προδήλως τα αναγραφόμενα περί εμπλοκής μου στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis δύνανται να διεκδικήσουν βραβείο γελοιότητας - αν και μεταφέρουν στη πραγματική καθημερινή ζωή μια καφκική ατμόσφαιρα. Δεν μπορώ επ' αυτών να αντιτάξω παρά μόνο την ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και τους διαφανείς τραπεζικούς λογαριασμούς μου. Οφείλω όμως, στο όνομά μου -μοναδική περιουσία των παιδιών μου-, στην οικογένειά μου, στους φίλους και συντρόφους μου, καθώς και στους μαθητές μου, να αντισταθώ μέχρι τέλους στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων του καιρού μας. Γι' αυτό αισθάνομαι δυνατός. Χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο. Όσον αφορά τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες, βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στην κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας».

 

Από την πλευρά του ο κ. Φρουζής, για τον οποίο ισχύει η προσωρινή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κάνει λόγο για «χοντροκομμένη φάρσα που σύντομα θα καταπέσει». 

«Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που "βρέθηκαν"/"ανακαλύφθηκαν" τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Προσωπικά, δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει τη μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία όπου τίμησα και τιμώ τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου. 'Aμεσα λοιπόν, πρέπει να δοθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της», επισημαίνει.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι κόντρες μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται υπό το φόντο των ελλείψεων






Σχετικά άρθρα

Ξεκινά η λειτουργία της Συμμαχίας για τα Κρίσιμα Φάρμακα της Ε.Ε.
Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα
Κ. Χατζηδάκης: Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση στη διασύνδεση των POS
Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί
Μανιφέστο για τη δημιουργία φαρμακευτικών υλών εντός των κρατών της Ε.Ε.
Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας
Θ. Καρποδίνη: «Είμαστε αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων για τους πάσχοντες από θαλασσαιμία»
Η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ μίλησε σε πανελλήνια ενημερωτική συνάντηση για τη νόσο