Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τιμήθηκε με το βραβείο «ΔΙΟΛΚΟΣ»

23/6/2022 12:18:24 πμ
Στα Βραβεία «Made in Greece 2022»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά προς δεξιά: Π. Θεοδωρίδης, Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, γ.γ. Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Δ. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ., Διευθύνων Σύμβουλος ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., Γ. Μπάλτας, Καθηγητής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Φ. Καρύδας, Δημοσιογράφος, συντονιστής της Τελετής Απονομής
Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ τίμησε με το βραβείο «ΔΙΟΛΚΟΣ» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στην τελετή απονομής των βραβείων «Made in Greece 2022». Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βραβείο, το οποίο απονέμεται σε προσωπικότητες που με τις καινοτόμους ενέργειες και δραστηριότητές τους άνοιξαν δρόμο για να διευκολύνουν το διεθνές εμπόριο της χώρας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καθιέρωση του «Made in Greece» παγκοσμίως.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ανέφερε κατά την τελετή απονομής: «Η Ελλάδα έχει και την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό και τους επιχειρηματίες για να μπορεί να στέκεται στα δικά της πόδια. Αυτές οι επιχειρήσεις λοιπόν που υποστηρίζουν και επενδύουν στη χώρα μας έχουν πολύ μεγάλη αξία. Η ΒΙΑΝΕΞ θέλει να συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα και να κάνει τους Έλληνες υπερήφανους, στηρίζοντας σταθερά τη χώρα παρά τις προκλήσεις. Tο 70% του τζίρου μας επιστρέφεται στο κράτος μέσα από φορολογία και clawback. Δεν ζητάμε κίνητρα, ζητάμε να μην μπαίνουν εμπόδια, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην Ελλάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη». 

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των Βραβείων «Made in Greece» αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

AstraZeneca: Μια νέα θεραπευτική επιλογή για παιδιά με σοβαρό ηωσινοφιλικό άσθμα
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών
ΕΜΑ: Αποφάνθηκε οριστικά ότι τα φάρμακα GLP-1 δεν σχετίζονται με αυτοκτονικές τάσεις
Ετοιμάζει όμως ειδική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την από του στόματος σεμαγλουτίδη
Νέα ένδειξη & νέα δεδομένα για την πεμπρολιζουμάμπη
Σχετικά με τους καρκίνους του πνεύμονα και του τραχήλου της μήτρας
Η σωματική άσκηση ως συμπληρωματική θεραπεία χρόνιων νόσων
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που προωθεί τη θεσμοθέτησή της