Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα

Βγήκε η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την υποβολή των συνταγών
Πρέπει να επικαιροποιηθούν τα προγράμματα των φαρμακείων, επισημαίνει ο ΦΣΘ
1,6 δισ. ευρώ πληρώσαμε από την τσέπη μας για φάρμακα το 2021
Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ για λογαριασμό του ΣΦΕΕ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τιμήθηκε με το βραβείο «ΔΙΟΛΚΟΣ»

23/6/2022 12:18:24 πμ
Στα Βραβεία «Made in Greece 2022»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά προς δεξιά: Π. Θεοδωρίδης, Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, γ.γ. Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Δ. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ., Διευθύνων Σύμβουλος ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., Γ. Μπάλτας, Καθηγητής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Φ. Καρύδας, Δημοσιογράφος, συντονιστής της Τελετής Απονομής
Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ τίμησε με το βραβείο «ΔΙΟΛΚΟΣ» τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στην τελετή απονομής των βραβείων «Made in Greece 2022». Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βραβείο, το οποίο απονέμεται σε προσωπικότητες που με τις καινοτόμους ενέργειες και δραστηριότητές τους άνοιξαν δρόμο για να διευκολύνουν το διεθνές εμπόριο της χώρας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καθιέρωση του «Made in Greece» παγκοσμίως.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ανέφερε κατά την τελετή απονομής: «Η Ελλάδα έχει και την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό και τους επιχειρηματίες για να μπορεί να στέκεται στα δικά της πόδια. Αυτές οι επιχειρήσεις λοιπόν που υποστηρίζουν και επενδύουν στη χώρα μας έχουν πολύ μεγάλη αξία. Η ΒΙΑΝΕΞ θέλει να συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα και να κάνει τους Έλληνες υπερήφανους, στηρίζοντας σταθερά τη χώρα παρά τις προκλήσεις. Tο 70% του τζίρου μας επιστρέφεται στο κράτος μέσα από φορολογία και clawback. Δεν ζητάμε κίνητρα, ζητάμε να μην μπαίνουν εμπόδια, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην Ελλάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη». 

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των Βραβείων «Made in Greece» αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τρεις ελληνικές ομάδες πέρασαν στην τελική φάση


Σχετικά άρθρα

1,6 δισ. ευρώ πληρώσαμε από την τσέπη μας για φάρμακα το 2021
Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ για λογαριασμό του ΣΦΕΕ
Μητρώο Χρόνιου Νευροπαθητικού Πόνου: Συνεχίζει να λειτουργεί με ιδιωτική πρωτοβουλία
Αλλά μετά από έξι χρόνια χρειάζεται πλέον οικονομική βοήθεια
Janssen Ελλάδος: Νέα εκστρατεία βάζει στο επίκεντρο την κατάθλιψη
Με εμπεριστατωμένο ενημερωτικό υλικό, συμβουλές και καθοδήγηση σε ασθενείς και φροντιστές