Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO: Διακρίθηκε για τις σημαντικές επενδύσεις της σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού

24/9/2023 7:27:58 μμ
Στη 12η διοργάνωση των ΔΕΗ Business IT Awards
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακοβιομηχανία DEMO βραβεύτηκε στη 12η διοργάνωση των ΔΕΗ Business IT Awards, λαμβάνοντας διπλή διάκριση για την επιτυχημένη συνεργασία της με την COSMOTE, ως επιχείρηση με σημαντικές επενδύσεις σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού. Η εταιρεία απέσπασε αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Αναβάθμιση Ψηφιακών Δεξιοτήτων των Εργαζομένων» και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Cyber Security», για την υλοποίηση από την COSMOTE σύγχρονων υπηρεσιών Microsoft 365 Modern Workplace with Security & Compliance.

 

Από το 2021, η DEMO υλοποιεί ένα πολυεπίπεδο επενδυτικό πλάνο, αξίας άνω των €350 εκατ. και με ορίζοντα ολοκλήρωσης το 2027. Κινείται στους στρατηγικούς άξονες της έρευνας & ανάπτυξης και παραγωγής πρώτων υλών & βιοτεχνολογικών φαρμάκων εξασφαλίζοντας επάρκεια στο νευραλγικό τομέα της υγείας. Η εταιρεία επενδύει παράλληλα σε μεγάλα έργα ΙΤ, με βασικό άξονα τη διαχείριση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας όλης της εταιρικής λειτουργίας.

 

«Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι ψηφιακές δυνατότητες αποτελούν θεμελιώδες στοιχείο για την επιτυχή λειτουργία μιας εταιρείας. Στη DEMO αναγνωρίζουμε τη σημασία αυτής της διαδικασίας και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξέλιξη και αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων μας, στο έπακρο. Παράλληλα, μεριμνούμε για την ασφάλεια των πληροφοριών μας και την ικανότητα να ανταποκριθούμε σε κυβερνο-απειλές, ώστε να διασφαλίσουμε την επιχειρησιακή μας συνέχεια», δήλωσε ο Βαγγέλης Βάγιας, Technology & Digital Transformation Director στη DEMO ABEE.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης
Εδώ και 3 γενιές αποτελεί σταθερό και αξιόπιστο κρίκο στην καθημερινή εφοδιαστική αλυσίδα


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους