Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO Business Days 2022

8/12/2022 9:04:56 μμ
35 απόφοιτοι χημικοί, χημικοί μηχανικοί, φαρμακοποιοί και βιολόγοι ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες απασχόλησης της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της DEMO φωτογραφίζονται με τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης
Ακόμα μια εκπαιδευτική επίσκεψη υλοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία και τους χώρους παραγωγής της DEMO με σκοπό την αλληλογνωριμία των αποφοίτων σχετικών ειδικοτήτων με το επιχειρείν της εταιρείας. Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του ετήσιου προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού «Business Days 2022» που διοργανώνει επί σειρά ετών σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Στην ολοήμερη εκδήλωση καριέρας που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της DEMO στο Κρυονέρι, 35 απόφοιτοι χημικοί, χημικοί μηχανικοί, φαρμακοποιοί και βιολόγοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, να ενημερωθούν λεπτομερώς για το προφίλ και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της, να ξεναγηθούν στις μονάδες παραγωγής και στα σύγχρονα εργαστήρια αλλά και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η DEMO. 

Ο θεσμός Business Days διαγράφει μια πολυετή και σπουδαία ιστορία καθώς ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 από τον Ιορδάνη Λαδόπουλο, π. Καθηγητή ΑΣΟΕΕ, έχοντας ως φιλοσοφία τη σύνδεση μεταξύ του πανεπιστημίου και του κόσμου των επιχειρήσεων, με στόχο την ολοκληρωμένη κατάρτιση των φοιτητών, τόσο με θεωρητικές όσο και με πρακτικές γνώσεις.

Τους συμμετέχοντες χαιρέτισε η Στέλλα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της DEMO, η οποία μοιράστηκε το όραμα της εταιρείας για διατήρηση της ηγετικής θέσης στον κλάδο του φαρμάκου και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της, μεταξύ των οποίων η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και η υπεύθυνη ανταλλαγή γνώσης. «Στη DEMO έχουμε ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι ανάπτυξης. Ελπίζουμε ότι θα είστε συνταξιδιώτες μας σε αυτό» δήλωσε, παροτρύνοντας τους παρευρισκομένους να ενεργούν πάντα με επαγγελματικό ήθος και ακεραιότητα.

Στέλλα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της DEMO

«Χαιρόμαστε να ανοίγουμε για ακόμα μια χρονιά τις πόρτες μας σε νέους επιστήμονες. Αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας η πραγματοποίηση ενεργειών και δράσεων που ενθαρρύνουν τα λαμπρά μυαλά του Αύριο να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και να αποκτήσουν το βάπτισμα του πυρός σε ρεαλιστικές εργασιακές συνθήκες», δήλωσε η Μπέττυ Αραμπατζή, HR Director στη DEMO.

Η DEMO έχει δημιουργήσει εδώ και 5 χρόνια το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey» για να ενισχύσει αριστούχους νέους και νέες επιστήμονες έως 29 ετών στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα με στόχο την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη επενδύσεων και νέων εργοστασίων των φαρμακευτικών εταιρειών στην περιοχή






Σχετικά άρθρα

STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη
PHARMA Q: Μεγάλος χορηγός του 22ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου
Από το περίπτερό της πέρασε η πλειονότητα των συνέδρων
Με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Karabinis Medical
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024