Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO ABEE: Πρωτοπορεί στον τομέα της νεφρολογίας

18/6/2021 12:11:07 μμ
Από το 1996 ξεκίνησε να παράγει τα πρώτα προϊόντα αιμοκάθαρσης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO ΑΒΕΕ ξεκίνησε να παράγει τα πρώτα της προϊόντα για αιμοκάθαρση το 1996 μέσω μιας πλήρους σειράς αιμοδιαλυτών. Το 1997 η εταιρεία ξεκίνησε τη διανομή κορυφαίων ιατροτεχνολογικών προιόντων αιμοδιάλυσης. Αυτά περιελάμβαναν μεταξύ άλλων, συσκευές αιμοδιάλυσης, φίλτρα αιμοδιάλυσης, βελόνες αγγειακής προσπέλασης, καθετήρες, αιμοστατικούς επιδέσμους και γραμμές αίματος. Κατά τη διάρκεια του 2005, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή τριών διαλυμάτων αιμοδιαδιήθησης.


Από το 2010 προωθεί παράγοντα ερυθροποίησης και τα τελευταία χρόνια σκευάσματα για την αντιμετώπιση του δευτεροπαθούς υπερθυροειδισμού και φωσφοροδεμευτικό.


Τα παραπάνω καθιστούν την DEMO ΑΒΕΕ έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες στον τομέα της νεφρολογίας στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οξεία νεφρική ανεπάρκεια είναι η κατάσταση στην οποία οι νεφροί σταματούν ξαφνικά να λειτουργούν, με αποτέλεσμα τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού, τα υγρά και οι ηλεκτρολύτες να συσσωρεύονται στο σώμα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Αντιθέτως, στη χρόνια ανεπάρκεια, οι νεφρώνες -τα μικροσκοπικά φίλτρα δηλαδή που περιέχει κάθε νεφρό- αρχίζουν να καταστρέφονται και από ένα σημείο και μετά ανεπαρκούν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιτελέσουν σωστά το ρόλο τους.


Όταν ένα άτομο αντιμετωπίζει τόσο σοβαρή χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, οι επιλογές που έχει είναι: • Η αιμοκάθαρση η οποία δεν αποτελεί θεραπεία, αλλά πρακτικά υποκαθιστά τη λειτουργία των νεφρών. • Η μεταμόσχευση του νεφρού. Είναι η καλύτερη επιλογή αλλά ο χρόνος εύρεσης μοσχεύματος συνήθως είναι μεγάλος.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη επενδύσεων και νέων εργοστασίων των φαρμακευτικών εταιρειών στην περιοχή
Για 10η χρονιά στέκει αρωγός σε δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος