Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Crescina forte ανάπτυξη

27/9/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η ανάγκη αντιµετώπισης της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής µε ολοένα και πιο αποτελεσµατικό τρόπο οδήγησε τους ερευνητές της Labo να εξελίξουν τη γνωστή σύνθεση, από έναν πυρήνα δύο αµινοξέων (κυστεΐνη, λυσίνη) και µια γλυκοπρωτεΐνη, του Crescina Forte Ανάπτυξη.

Ειδικότερα, στο νέο Crescina Forte Ανάπτυξη έχουν προστεθεί η πρωτοβολβίνη, η οποία ενισχύει την γλυκοπρωτεΐνη στη διέγερση των µεµονωµένων βολβών και των µονάδων τριχοθυλακίων στις περιοχές µε αραίωση, το σύµπλεγµα Glico-3, το οποίο, σε συνδυασµό µε τον πυρήνα του Crescina, ενισχύει τη δράση του προϊόντος για τη φυσική ανάπτυξη της τρίχας, και ένα ειδικό διπεπτίδιο, το οποίο αποτελείται από ειδικά αµινοξέα που συµβάλλουν στην αύξηση του πάχους της τρίχας.

Το νέο Crescina Forte Ανάπτυξη διατίθεται σε 5 δοσολογίες (100, 200, 300, 500, 700) ανάλογα µε το βαθµό αραίωσης των µαλλιών τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εντοπίστηκε από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας μετά από καταγγελία
Γι' αυτό και διευρύνεται η πρακτική στο Κεμπέκ


Σχετικά άρθρα

Νέες Bio Κρέμες δημητριακών με γάλα HiPP
Διατίθενται από την Gerolymatos International
Mycogel cleansing gel: Καθημερινή φροντίδα για την προστασία από μυκητιάσεις
Διατίθεται στα φαρμακεία από την Bailleul Dermatologie
MYCOSAN: Για πόδια «ελεύθερα» από μύκητες
Διατίθεται από την Gerolymatos International