Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Φαρμακοβιομηχανία εναντίον φαρμακοποιών
Αντιδράσεις στο νομοσχέδιο για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους

Cosmofarma 2008

21/7/2008
το χρονικό μιας επιτυχίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η 12η έκθεση Cosmofarma φιλοξένησε 508 πιστοποιηµένους εκθέτες ενώ κατέρριψε το ρεκόρ επισκεπτών φτάνοντας τους 17.664 επαγγελµατίες στο χώρο του φαρµάκουH Anna Rosa Racca, νέα πρόεδρος της Federfarma, µαζί µε τον πρόεδρο της Οµοσπονδίας των Ιταλών φαρµακοποιών Giacomo Leopardi και το γερουσιαστή Luigi D’Ambrosio Lettieri έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της εκδήλωσηςΣτιγµιότυπο από τη δεξίωση που όπως κάθε χρόνο πραγµατοποιήθηκε και φέτος στη 12η έκθεση Cosmofarma

Πραγµατοποιήθηκε στις 9-10-11 Μαΐου 2008 στη Ρώµη, σε ένα νέο εκθεσιακό συγκρότηµα από τα πλέον σύγχρονα και εντυπωσιακά της Ευρώπης, η 12η Cosmofarma, η πρωτοπόρος ιταλική έκθεση στον τοµέα των προϊόντων και υπηρεσιών υγείας, ευεξίας και οµορφιάς στα φαρµακεία.

Η 12η έκθεση Cosmofarma φιλοξένησε 508 πιστοποιηµένους εκθέτες ενώ κατέρριψε το ρεκόρ επισκεπτών φτάνοντας τους 17.664 επαγγελµατίες στο χώρο του φαρµάκου, εκ των οποίων 10.202 ήταν φαρµακοποιοί και από αυτούς οι 6.300 ήταν και ιδιοκτήτες φαρµακείου.

Ξεπερνώντας φέτος τα 15.000 τ.µ. καθαρής εκθεσιακής επιφάνειας, η Cosmofarma περιλάµβανε εκθέµατα και από τους τρεις κλασικούς της τοµείς:

• φαρµακευτικά-παραφαρµακευτικά και προϊόντα υγείας

• δερµοκαλλυντικά, φυσικά προϊόντα και προϊόντα διαιτητικής

• οργάνωση-εξοπλισµός, υπηρεσίες για το φαρµακείο και υπηρεσίες που µπορεί να προσφέρει το φαρµακείο.

Κατά µία ευτυχή συγκυρία, η Cosmofarma αποτέλεσε φέτος το διακεκριµένο σκηνικό για την πρώτη δηµόσια εµφάνιση της Anna Rosa Racca, της νέας προέδρου της Federfarma, η οποία εκλέχτηκε µία µόλις µέρα πριν από τα εγκαίνια και η οποία µαζί µε τον πρόεδρο της Οµοσπονδίας των Ιταλών φαρµακοποιών Giacomo Leopardi και το γερουσιαστή Luigi D’Ambrosio Lettieri έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της εκδήλωσης.

Στη 12η έκθεση Cosmofarma, όπως κάθε χρόνο, πραγµατοποιήθηκε δεξίωση όπου βραβεύθηκαν οι επαγγελµατίες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε στην άσκηση των καθηκόντων τους αλλά και οι εταιρείες που µε τη γνώση τους αξιοποίησαν τις ικανότητες και την εµπειρία των φαρµακοποιών, αναδεικνύοντάς τους πρωταγωνιστές του συστήµατος υγείας.

Η έκθεση Cosmofarma έχει καθιερωθεί ως το πιο σηµαντικό γεγονός σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο πλαίσιο της φροντίδας για την υγεία και την οµορφιά αλλά και επίσης στο πλαίσιο όλων των υπηρεσιών που συνδέονται µε τον κόσµο του φαρµακείου. Δεν αποτελεί απλά µια έκθεση αλλά συνιστά µία ολοκληρωµένη διοργάνωση εµπλουτισµένη µε επιµορφωτικά σεµινάρια και συνέδρια, τα οποία καθιστούν την εκδήλωση µία εξαιρετική ευκαιρία επαγγελµατικής ενηµέρωσης, αντιπαράθεσης απόψεων και συζήτησης για τη φαρµακευτική αγορά.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma


Σχετικά άρθρα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Janssen Ελλάδος: Ενημερώνει για το Πολλαπλό Μυέλωμα
Mε αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης
Η Lavipharm στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Για την ενίσχυση του MDA Ελλάς
#EinaiStoDikoSouXeri: Η εκστρατεία εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο
Υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» και τη Νοvo Nordisk Hellas