Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Cosmofarma 2008

21/7/2008
το χρονικό μιας επιτυχίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η 12η έκθεση Cosmofarma φιλοξένησε 508 πιστοποιηµένους εκθέτες ενώ κατέρριψε το ρεκόρ επισκεπτών φτάνοντας τους 17.664 επαγγελµατίες στο χώρο του φαρµάκουH Anna Rosa Racca, νέα πρόεδρος της Federfarma, µαζί µε τον πρόεδρο της Οµοσπονδίας των Ιταλών φαρµακοποιών Giacomo Leopardi και το γερουσιαστή Luigi D’Ambrosio Lettieri έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της εκδήλωσηςΣτιγµιότυπο από τη δεξίωση που όπως κάθε χρόνο πραγµατοποιήθηκε και φέτος στη 12η έκθεση Cosmofarma

Πραγµατοποιήθηκε στις 9-10-11 Μαΐου 2008 στη Ρώµη, σε ένα νέο εκθεσιακό συγκρότηµα από τα πλέον σύγχρονα και εντυπωσιακά της Ευρώπης, η 12η Cosmofarma, η πρωτοπόρος ιταλική έκθεση στον τοµέα των προϊόντων και υπηρεσιών υγείας, ευεξίας και οµορφιάς στα φαρµακεία.

Η 12η έκθεση Cosmofarma φιλοξένησε 508 πιστοποιηµένους εκθέτες ενώ κατέρριψε το ρεκόρ επισκεπτών φτάνοντας τους 17.664 επαγγελµατίες στο χώρο του φαρµάκου, εκ των οποίων 10.202 ήταν φαρµακοποιοί και από αυτούς οι 6.300 ήταν και ιδιοκτήτες φαρµακείου.

Ξεπερνώντας φέτος τα 15.000 τ.µ. καθαρής εκθεσιακής επιφάνειας, η Cosmofarma περιλάµβανε εκθέµατα και από τους τρεις κλασικούς της τοµείς:

• φαρµακευτικά-παραφαρµακευτικά και προϊόντα υγείας

• δερµοκαλλυντικά, φυσικά προϊόντα και προϊόντα διαιτητικής

• οργάνωση-εξοπλισµός, υπηρεσίες για το φαρµακείο και υπηρεσίες που µπορεί να προσφέρει το φαρµακείο.

Κατά µία ευτυχή συγκυρία, η Cosmofarma αποτέλεσε φέτος το διακεκριµένο σκηνικό για την πρώτη δηµόσια εµφάνιση της Anna Rosa Racca, της νέας προέδρου της Federfarma, η οποία εκλέχτηκε µία µόλις µέρα πριν από τα εγκαίνια και η οποία µαζί µε τον πρόεδρο της Οµοσπονδίας των Ιταλών φαρµακοποιών Giacomo Leopardi και το γερουσιαστή Luigi D’Ambrosio Lettieri έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της εκδήλωσης.

Στη 12η έκθεση Cosmofarma, όπως κάθε χρόνο, πραγµατοποιήθηκε δεξίωση όπου βραβεύθηκαν οι επαγγελµατίες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε στην άσκηση των καθηκόντων τους αλλά και οι εταιρείες που µε τη γνώση τους αξιοποίησαν τις ικανότητες και την εµπειρία των φαρµακοποιών, αναδεικνύοντάς τους πρωταγωνιστές του συστήµατος υγείας.

Η έκθεση Cosmofarma έχει καθιερωθεί ως το πιο σηµαντικό γεγονός σε ευρωπαϊκό επίπεδο στο πλαίσιο της φροντίδας για την υγεία και την οµορφιά αλλά και επίσης στο πλαίσιο όλων των υπηρεσιών που συνδέονται µε τον κόσµο του φαρµακείου. Δεν αποτελεί απλά µια έκθεση αλλά συνιστά µία ολοκληρωµένη διοργάνωση εµπλουτισµένη µε επιµορφωτικά σεµινάρια και συνέδρια, τα οποία καθιστούν την εκδήλωση µία εξαιρετική ευκαιρία επαγγελµατικής ενηµέρωσης, αντιπαράθεσης απόψεων και συζήτησης για τη φαρµακευτική αγορά.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα
Την καθημερινή αγωνία των φαρμακοποιών αναλύει η Β. Λαζαροπούλου


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα
Όμιλος Σαράντη: Ο Μάρτιος αποτελεί ένα μήνα επενδυτικής εξωστρέφειας
Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Στο «φουλ» οι μελέτες για νέα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
Μερίδιο της αγοράς διεκδικούν μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες
Χαρτογραφώντας τον νέο κόσμο της εργασίας
Στο 3ο συνέδριο Future of Work της Boussias events