Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Convert Group: Συμφωνία με τη μεγαλύτερη αλυσίδα φαρμακείων στη Βουλγαρία

26/9/2022 3:30:38 πμ
Η Framar μοιράζεται ανοιχτά τα δεδομένα της και αναβαθμίζει τις συνεργασίες της με τους προμηθευτές της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το No1 φαρμακείο στη Βουλγαρία, Framar, που ανήκει στην ομώνυμη φαρμακευτική αλυσίδα και έχει φαρμακεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Βουλγαρίας, καθώς και το δημοφιλές online φαρμακείο apteka.framar.bg αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Convert Group, με στόχο να φέρουν «επανάσταση» στη συνεργασία μεταξύ φαρμακείων και προμηθευτών.

Παρόλο που στη Βουλγαρία η δημιουργία εσόδων από την κοινή χρήση δεδομένων δεν συνηθίζεται, οι δύο εταιρείες έχουν επενδύσει σε αυτό το κοινό μονοπάτι, συνειδητοποιώντας τη σημασία της επιχειρηματικής δραστηριότητας με βάση τα δεδομένα, που είναι το κλειδί για την αμοιβαία ανάπτυξη και επιτυχία.

Η Framar προσκαλεί ανοιχτά τους συνεργάτες της σε ένα σχήμα συνεργασίας, μέσω της πλατφόρμας SaaS της Convert Group που παρέχει ένα εξαιρετικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα διαμοιρασμού δεδομένων. Αυτό το πρόγραμμα συγκεντρώνει και αναλύει δεδομένα συναλλαγών αγοραστών, καλαθιού, πωλήσεων, μάρκετινγκ, σκοπεύοντας στη διαχείριση και στη βελτιστοποίηση του κοινού επιχειρηματικού σχεδιασμού, μεταξύ λιανοπωλητών, όπως η Framar, και των προμηθευτών της (brand partners).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τις συνταγές των ορκωτών λογιστών
Ισπανική start-up τραβάει τη διεθνή προσοχή






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα