Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Cera di cupra για την καταπολέμηση των πανάδων

27/9/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Κρέµα που καταπολεµά τις πανάδες σε πρόσωπο, λαιµό και ντεκολτέ, χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή της από: ˜Nature Complex, σύνθεση βασισµένη σε φυτικά εκχυλίσµατα της Μεσογείου (ελιά, κάπαρη, εσπεριδοειδή, ρύζι) ˜Glycolic Acid, που χαρίζει οµοιόµορφο χρώµα στο δέρµα και φωτεινότητα ˜UV filters που προστατεύουν το δέρµα από την ηλιακή ακτινοβολία, έχουν αντιγηραντική δράση και εµποδίζουν το σχηµατισµό πανάδων.

Σύµφωνα µε κλινικά τεστ, η κρέµα µειώνει 3-4 φορές το βαθµό χρωµατισµού των πανάδων µετά από 20 µέρες εφαρµογής. Χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της, απορροφάται εύκολα ενώ χαρίζει φωτεινότητα και απαλότητα στο δέρµα. Προστατεύει επιπλέον το δέρµα από την ηλιακή ακτινοβολία.

Για καλύτερα αποτελέσµατα συνιστάται η καθηµερινή εφαρµογή της κρέµας. Διατίθεται σε αεροστεγή συσκευασία των 30ml.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το 40% αυτών επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα με επαγγελματία υγείας






Σχετικά άρθρα

Νέα ανανεωμένη σειρά Art Therapy
Κυκλοφορεί από τη FITO
Η γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών SVR στην ελληνική αγορά
Κυκλοφορεί από την Joign Pharma
Bionike: Νέα σειρά My Age Diamond με κρέμα και ορό ανάπλασης
Κυκλοφορεί από την Euromed A.E.