Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Βράβευση της ΒΙΑΝΕΞ για τη διαχρονική της προσφορά στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία

26/1/2023 9:26:39 μμ
Η βράβευση δόθηκε από το ΕΚΠΑ σε ειδική εκδήλωση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΠΑ προς τιμήν της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας στην Ελλάδα για τη μακροχρόνια παρουσία της στη χώρα και τη συνεργασία της με το Τμήμα Φαρμακευτικής, η ΒΙΑΝΕΞ έλαβε τιμητική πλακέτα, για τη μακροχρόνια και σημαντική παρουσία της στην εγχώρια παραγωγή, τη συνολική συνεισφορά της στη δημόσια υγεία, στην εθνική οικονομία αλλά και στην απασχόληση, καθώς και τη διαρκή συνεργασία της με την Ακαδημία και το Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ.

Την ιδιαίτερη πλακέτα παρέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ενώ ανέφερε κατά το σύντομο λόγο του: «Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μεγάλη τιμή για την οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ και για μένα προσωπικά. Η ΒΙΑΝΕΞ, ήδη από την ίδρυσή της, ήταν πάντα δίπλα στους νέους επιστήμονες.(…) Συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας, γιατί θέλουμε τα λαμπρά ελληνικά μυαλά να μένουν και να προσφέρουν στην Ελλάδα. Άλλωστε, τα επενδυτικά προγράμματα, που υλοποιούν οι ελληνικές εταιρείες αυτό το διάστημα και μεταξύ αυτών και η ΒΙΑΝΕΞ, έχουν στόχο να κρατήσουν το επιστημονικό δυναμικό στην Ελλάδα, δίνοντας ευκαιρίες για έρευνα και καινοτομία, με καλά αμειβόμενες θέσεις».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν 21 βιομηχανικές μονάδες που έχουν δραστηριοποιηθεί επί πεντηκονταετία στην ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα για τη μακροχρόνια παρουσία τους στη χώρα και για τη συνεργασία τους με το Τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν