Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Βραβείο Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας για την ELPEN

17/3/2015 10:18:29 πμ
Το βραβείο από την Active Greece Awards επιστεγάζει 50 χρόνια επιχειρηματικής ανάπτυξης της Elpen
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



















Με το Βραβείο Εξωστρέφειας τιμήθηκε η ELPEN, η πρωτοπόρος ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, για την επιχειρηματική αριστεία, τον εξαγωγικό της προσανατολισμό και την ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων σε όλον τον κόσμο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Active Greece Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Η εκδήλωση αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βραβεύσεις των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουρισμού αλλά και σημαντικών φορέων που προάγουν την ελληνική επιχειρηματικότητα όπως τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγών, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων.


 

Η ELPEN στα 50 χρόνια λειτουργίας της και επένδυσης στην Έρευνα & Ανάπτυξη, με το βραβείο Εξωστρέφειας επιβεβαιώνει την ποιότητα των προϊόντων της και την ανταγωνιστικότητά της τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Παράλληλα, η ELPEN συμβάλλει στη διεθνή ανάπτυξη και αναγνώριση του ελληνικού φαρμάκου και κυρίως συμβάλλει στην στήριξη της ελληνικής οικονομίας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τις επενδύσεις.

 

Η εκδήλωση Active Greece Awards 2015 διοργανώνεται από τον εκδοτικό οργανισμό Active Business Publishing με την τεχνική υποστήριξη της Stat Bank.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και κορυφαία διάκριση από διεθνή φορέα για υπηρεσίες του
Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών