Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

FIP: Είναι καθήκον των κυβερνήσεων να αυξήσουν την εμβολιαστική κάλυψη μέσω των φαρμακείων
Η Ομοσπονδία ετοιμάζει κόμβο δεδομένων που αφορούν τα φαρμακεία όλου του κόσμου

Βραβείο «Αυτοδημιούργητου επιχειρηματία» στο Νίκο Κουτσιανά

1/6/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό ΜέγεθοςΟ επιχειρηµατίας Στέλιος Χατζηιωάννου (αριστερά) δίνει το βραβείο "αυτοδηµιούργητου επιχειρηµατία" στο Νίκο Κουτσιανά, δηµιουργό της Αpivita, στο διαγωνισµό Ernst & Young για τον "Επιχειρηµατία της Χρονιάς"

Βραβείο «Αυτοδηµιούργητου επιχειρηµατία» στο Νίκο Κουτσιανά

Με το βραβείο του «Αυτοδηµιούργητου επιχειρηµατία» βραβεύθηκε ο δηµιουργός της Apivita Νίκος Κουτσιανάς, στo πλαίσιο του διαγωνισµού για τον «Επιχειρηµατία της Χρονιάς», που διοργάνωσε η Ernst & Young, µια από τις µεγαλύτερες εταιρείες παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και χρηµατοοικονοµικών υπηρεσιών µε παρουσία σε 140 χώρες.

Το κείµενο που ακολουθεί είναι απόσπασµα από την πολύ ενδιαφέρουσα οµιλία του Νίκου Κουτσιανά στην εκδήλωση βράβευσης, όπου ο δηµιουργός της Apivita, µε αφορµή αυτή τη διάκριση, µιλά για το όραµα και τις αξίες που διέπουν σήµερα την Apivita αλλά και για το ελπιδοφόρο και φιλόδοξο µέλλον της.

«Κάθε βραβείο αποτελεί µια ξεχωριστή τιµή. Κάθε διάκριση αποτελεί µια πρόσθετη σηµαντική ευθύνη. Με τη βράβευσή µου ως "Αυτοδηµιούργητος επιχειρηµατίας 2006" επιβραβεύεται συµβολικά και ουσιαστικά µια δηµιουργική, πολύµορφη και πολύµοχθη προσπάθεια 27 χρόνων. Μέσα από αυτή τη διάκριση νιώθω δικαιωµένος γιατί µε τη σύζυγό µου Νίκη πιστέψαµε και πιστεύουµε µε δύναµη και πάθος στη δύναµη που κρύβει η αλληλουχία του δηµιουργείν, του καινοτοµείν και του ευ επιχειρείν.

Υπηρετήσαµε και υπηρετούµε µε συνέπεια, ήθος και ευαισθησία οικολογικές αρχές, επιστηµονικές γνώσεις, συλλογικές κοινωνικές αξίες και καινοτόµες επιχειρηµατικές επιλογές που εµπεδώνουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, µια αρµονική σχέση ζωής ανάµεσα στον άνθρωπο και τη φύση.

Αναδείξαµε επιστηµονικές γνώσεις και θεραπευτικές συνταγές, που έχουν δοκιµαστεί και εφαρµοστεί σε µια διαδροµή 2.500 ετών από τον Ιπποκράτη και το Διοσκουρίδη µέχρι σήµερα σε συνδυασµό µε τον πλούτο της ελληνικής χλωρίδας, δηλαδή τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, των αρωµατικών φυτών, των φυτικών εκχυλισµάτων και των µελισσοκοµικών παραγωγών.

Σήµερα είµαστε περήφανοι γιατί µια ελληνική εταιρεία, όπως η Apivita, ξεπερνώντας τα σύνορά µας αναγνωρίζεται και αξιολογείται θετικά και σε άλλες 19 χώρες του κόσµου. Η διαδροµή µας και το ελπιδοφόρο παρόν µάς κάνει πιο αισιόδοξους, πιο φιλόδοξους και πιο σίγουρους για το µέλλον της Apivita».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Ομοσπονδία ετοιμάζει κόμβο δεδομένων που αφορούν τα φαρμακεία όλου του κόσμου


Σχετικά άρθρα

Η Βίκυ Κουλιανού: το πρόσωπο της FITO+
Μια αποκλειστική συνεργασία στο χώρο των καλλυντικών
Bristol Myers Squibb: Σταματά τις δραστηριότητές της στον τομέα των ΜΗΣΥΦΑ
Το σκεύασμα Depon θα διατίθεται πλέον από τη ΒΙΑΝ στην Ελλάδα
YOUTH LAB: Silver βραβείο για τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches
Στα Best in Pharmacy Awards 2020