Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Boehringer Ingelheim Ελλάς: Κορυφαίο βραβείο για τη φήμη της

8/4/2025 8:09:49 μμ
Στο Συνέδριο Reputation Pharma 2025
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Boehringer Ingelheim Ελλάς τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο για την εξαιρετική της φήμη στο συνέδριο Reputation Pharma 2025


Σύμφωνα με την επιτροπή των βραβείων, η οποία περιλάμβανε τον πρόεδρο του ΕΟΦ, τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, διάφορους ακαδημαϊκούς επαγγελματίες υγείας, εκπροσώπους από το υπουργείο Ανάπτυξης και φορείς της βιομηχανίας, η Boehringer Ingelheim Ελλάς κατέκτησε την πρώτη θέση για τους εξής λόγους: • Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα • Προφίλ ΚαινοτομίαςΕπενδυτικό Προφίλ που δείχνει εμπιστοσύνη στη χώρα.


Το βραβείο παρέλαβε ο Δ. Αναγνωστάκης, Γενικός Διευθυντής της Boehringer Ingelheim Ελλάς, από τον υπουργό Υγείας, 'Αδωνι Γεωργιάδη. Στην ομιλία του, ο Δ. Αναγνωστάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την επιτροπή των βραβείων, τους διοργανωτές και τον υπουργό για αυτήν την αναγνώριση. «Παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε συχνά με την κυβέρνηση για να διασφαλίσουμε τη διαχρονικότητα των επενδύσεών μας στην ελληνική αγορά», δήλωσε. 


Αναφορικά με την απονομή του 1ου βραβείου φήμης πολυεθνικής εταιρείας ανέφερε πως η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία βρίσκεται στον σωστό δρόμο και ότι δίνει το κίνητρο να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. «Είμαστε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας καινοτόμα φάρμακα και να τα παράγουμε στην Ελλάδα συμβάλλοντας στην υγεία και την ευημερία της κοινωνίας μας. Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους», κατέληξε.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έκθεση του ΣΦΕΕ και του ΙΟΒΕ κρούει το καμπανάκι για τις ανάγκες που δημιουργεί η γήρανση του πληθυσμού
Εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς προτείνουν μέτρα για μια πιο ισχυρή εφοδιαστική αλυσίδα






Σχετικά άρθρα

ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Ισχυρή παρουσία στο PHARMA point 2025
Με υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερό του
Νέα συμφωνία MSD – Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ
Για τη συν-προώθηση του εμβολίου Gardasil 9®
AstraZeneca: Συμφωνία με τις ΗΠΑ για χαμηλότερες τιμές στα φάρμακά της
Η δεύτερη αντίστοιχη συμφωνία του Ντ. Τραμπ, μετά την Pfizer
DEMO: Έναρξη μαθημάτων στην πρώτη Βιο-Ακαδημία της εταιρείας
Οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν μέσα από ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο αιτήσεων