Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Biocon Biologics: Ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση της επιχείρησης βιοομοειδών της Viatris

1/12/2023 3:19:13 πμ
Σε 31 χώρες της Ευρώπης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Biocon Biologics Ltd ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της επιχείρησης βιοομοειδών της Viatris σε 31 ευρωπαϊκές χώρες, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μετά την εξαγορά της παγκόσμιας επιχείρησης βιοομοειδών της Viatris τον Νοέμβριο του 2022, τη σχετική ενοποίηση περισσότερων από 70 χωρών - αναδυόμενων αγορών τον Ιούλιο του 2023 και της Βόρειας Αμερικής τον Σεπτέμβριο του 2023, η πλήρης μετάβαση των λειτουργιών βιοομοειδών της Viatris στην Biocon Biologics Ltd στην Ευρώπη αποτελεί άλλο ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία ως παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία βιοομοειδών.


Στην Ευρώπη, το χαρτοφυλάκιο βιολογικών παραγόντων της Biocon περιλαμβάνει 7 βιοομοειδή: ινσουλίνη aspart και ινσουλίνη glargine, μπεβασιζουμάμπη, πεγκφιλγραστίμη, τραστουζουμάμπη, αδαλιμουμάμπη και ετανερσέπτη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Biocon Biologics διαθέτει μια ισχυρή σειρά 20 προϊόντων για τη διαβητολογία, την ογκολογία, την ανοσολογία, την οφθαλμολογία και την υγεία των οστών. Εξυπηρετώντας πάνω από 5,7 εκατομμύρια ασθενείς ετησίως, η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας θεραπείες και λύσεις σε ασθενείς, συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.


Ο Shreehas Tambe, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Biocon Biologics Ltd, δήλωσε: «Η ενσωμάτωση της επιχείρησης βιοομοειδών της Viatris στην Ευρώπη εκ των προτέρων αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο για την Biocon Biologics στην πορεία μας ως παγκόσμιος ηγέτης στα βιοομοειδή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε την πρόσβαση σε σωτήριες για τη ζωή θεραπείες για ασθενείς σε όλη την Ευρώπη. Οι μοναδικές, πλήρως ενσωματωμένες δυνατότητές μας και η ισχυρή σειρά 20 προϊόντων θα μας επιτρέψουν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των ασθενών και να γίνουμε αξιόπιστοι εταίροι των οργανισμών υγείας».


O Jozef Belcik, Επικεφαλής Εμπορικού Τμήματος Ευρώπης & JANZ, Biocon Biologics Ltd, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που φτάσαμε σε αυτήν την ιστορική στιγμή και είμαστε υπερήφανοι που ηγηθήκαμε στην πρόοδο των βιοομοειδών. Καθώς συνεχίζουμε να προάγουμε την καινοτομία και να επενδύουμε στο μέλλον, η αποστολή μας εστιάζει μεμονωμένα στην ανάπτυξη, την παραγωγή, τη διανομή και την εμπορευματοποίηση των βιοομοειδών στην Ευρώπη και στον κόσμο». 


Μετά την εξαγορά από τη Viatris, η Biocon Biologics και οι συνεργάτες της θα εμπορεύονται βιοομοειδή προϊόντα στις ακόλουθες χώρες: Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με έρευνα τριών ευρωπαϊκών οργανισμών
Και την ολιστική αντιμετώπιση των ασθενών


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς