Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.: Θα διανέμει στην ελληνική αγορά δύο σκευάσματα της Janssen Ελλάδος

15/9/2022 8:26:47 μμ
Στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου Johnson & Johnson, προχώρησε σε διεύρυνση της στρατηγικής της συνεργασίας με την ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. 
Η ΒΙΑΝΕΞ αναλαμβάνει την προώθηση και διανομή στην ελληνική αγορά δύο καταξιωμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων της Janssen, αυτών με τις δραστικές ουσίες εποετίνη αλφα και δεσιταβίνη. Η συγκεκριμένη συνεργασία η οποία διαρκώς διευρύνεται, εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό ανάπτυξης των δύο εταιρειών, μέσω της οποίας μεγιστοποιούν τα οφέλη προς τους ασθενείς, ταυτόχρονα, ισχυροποιώντας τους δεσμούς τους με την ιατρική κοινότητα, μέσω αξιόπιστων θεραπευτικών λύσεων. Η συμφωνία βασίστηκε στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, η οποία έχει θεμελιωθεί πάνω στην εξαιρετική συνεργασία που ξεκίνησε το 2017, επεκτείνεται με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία στα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες και αναδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τον Έλληνα ασθενή όσο και για τις δύο πλευρές. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Christian Rodseth σχολιάζει σχετικά: «Στη Janssen εργαζόμαστε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και για την προσβασιμότητα των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες. Συνάπτοντας ισχυρές στρατηγικές συνεργασίες, όπως με τη ΒΙΑΝΕΞ, συμβάλλουμε όχι μόνο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων ασθενών αλλά και στην περαιτέρω συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Στη ΒΙΑΝΕΞ επιδιώκουμε διαχρονικά τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες διεθνούς κύρους. Η συνεργασία με τη Janssen μετρά ήδη πολλά χρόνια με ιδιαίτερη και αμφίδρομη επιτυχία. Η διεύρυνσή της αποδεικνύει την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας μας, αλλά και την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου μας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα στην παραγωγή και τη φροντίδα για τον άνθρωπο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η απρόσκοπτη τροφοδοσία των κρατών μελών σε φαρμακευτικά προϊόντα
Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών