Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Best in Pharmacy Awards 2023

5/4/2023 10:47:57 μμ
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής η Ελένη Σκαλτσά, καθηγήτρια ΕΚΠΑ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα Best in Pharmacy Awards 2023, που πραγματοποιούνται από την BOUSSIAS events για 6η συνεχόμενη χρονιά είναι γεγονός.
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι φέτος η Ελένη Σκαλτσά, Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής - ΕΚΠΑ, Τομέας Φαρμακογνωσίας & Χημείας Φυσικών Προϊόντων.

Στη μεγάλη και διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των φαρμακευτικών προϊόντων, που δραστηριοποιούνται σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, η συμμετοχή στις κατηγορίες των βραβείων έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν προϊόντα φαρμακείου, marketing πρακτικές και υπηρεσίες.
Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν εταιρείες οι οποίες παράγουν ή και εμπορεύονται OTC και λοιπά προϊόντα φαρμακείου και τα φαρμακεία.

Σκοπός της ενέργειας αυτής αποτελεί η εξωστρέφεια που χρειάζεται να έχει μια εταιρεία του κλάδου, καθώς η οποιαδήποτε επιβράβευση θα αποτελέσει εργαλείο marketing και διαφήμισης με απώτερο στόχο την αύξηση του χαρτοφυλακίου της.

Εγγραφές εδώ (9% έκπτωση σε εγγραφές έως τις 28/4/2023).
Η πλατφόρμα υποψηφιοτήτων θα παραμείνει ανοικτή έως τις 19/05/2023).
Πληροφορίες: www.bestinpharmacy.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
Διακρίσεις με ιδιαίτερο βάρος, καθώς αποτυπώνουν την ψήφο εμπιστοσύνης του καταναλωτή






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»