Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Best in Pharmacy Awards 2022

3/6/2022 12:33:03 πμ
Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων έως 10 Ιουνίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετοχών, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στα Best in Pharmacy Awards 2022. Μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου, θα παραμείνει ανοιχτή η online πλατφόρμα υποβολής, ώστε να υποδεχτεί τις πιο καινοτόμες υποψηφιότητες που αφορούν τα προϊόντα φαρμακείου και τα ίδια τα φαρμακεία.

Διακεκριμένα στελέχη-μέλη της Κριτικής Επιτροπής του θεσμού αναφέρουν, με αφορμή τη συμμετοχή τους στα βραβεία:

• «Σήμερα όλο και πιο έντονα, τα φαρμακεία αναζητούν την ισορροπία ανάμεσα στην αξιοποίηση των social media και την ενίσχυση του "φυσικού" ρόλου τους, ως ο πιο κοντινός στον πελάτη κρίκος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον υποψηφιότητες μάρκετινγκ πρακτικών και υπηρεσιών στα φαρμακεία που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα και την επιτυχημένη στρατηγική τους», Κώστας Βαρσάμος, Managing Partner, GET2WORK

• «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή να είμαι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Best in Pharmacy Awards! Είναι σπουδαίο στο χώρο της υγείας να προκρίνουμε και να διακρίνουμε τους άριστους που με επαγγελματισμό και ήθος προσπαθούν για το καλύτερο», Ντανιέλα Μάλο, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (ΕΕΦαΜ)

• «Η διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού των φαρμακείων, περιλαμβάνει τη δημιουργία εμπειριών σε διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας. Η ανάπτυξη μιας omnichannel στρατηγικής από τα φαρμακεία, είναι απαραίτητη ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανομένες προσδοκίες των πελατών τους. Ο θεσμός των Best in Pharmacy Awards έχει βοηθήσει την αγορά και την ανάπτυξη των φαρμακείων», Θανάσης Μουχτής, Γενικός Διευθυντής Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

• «Ο θεσμός των Best in Pharmacy Awards προάγει βασικές αρχές του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης που εκπροσωπώ: αριστεία, πρωτοπορία, πάθος για εξέλιξη, δημιουργικότητα, συνεργασία και ομαδικότητα», 
Σπύρος Νικολαΐδης, Γενικός Γραμματέας Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

Ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής, τις κατηγορίες βράβευσης και προετοιμάστε τις υποψηφιότητες σας εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί