Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


BEST IN PHARMACY AWARDS 2019: Frezyderm και Fillerina / ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ οι μεγάλοι νικητές

16/7/2019 8:20:41 μμ
Δεκάδες διακρίσεις για τα top προϊόντα φαρμακείου και τις εταιρείες τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αναδεικνύοντας τα καλύτερα προϊόντα υγείας και τις δυναμικότερες εταιρείες που τα διακινούν στα φαρμακεία 

Με μήνυμα ότι στα ελληνικά φαρμακεία διακινούνται καινοτόμα προϊόντα υγείας από δυναμικές φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες συνεχίζουν να επενδύουν σε αυτά αλλά και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, απονεμήθηκαν χθες το βράδυ στην κλειστή αίθουσα του κτήματος Αριάδνη, για δεύτερη χρονιά, τα Best in Pharmacy Awards 2019.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ως κορυφαία εταιρεία αναδείχθηκε η Frezyderm, η οποία απέσπασε 4 διακρίσεις από τις επιμέρους κατηγορίες των βραβείων, τρία από τα οποία ήταν χρυσά.

Τον τίτλο του Top Product Award απέσπασε το Fillerina, η πρώτη δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων χωρίς ένεση με υαλουρονικά από την ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε. που απέσπασε 5 βραβεία.
Πολλές διακρίσεις επιφύλαξε η βραδιά για τις εταιρείες Socialab, για τον ΟΦΕΤ, την εταιρεία Karabinis Medical και τη Vican.

ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Η βραδιά ξεκίνησε με τα τιμητικά βραβεία, τα οποία απονεμηθήκαν σε ανθρώπους που διαπρέπουν στη φαρμακευτική επιστήμη, για την κοινωνική τους δράση και το επιχειρείν:
  • Κωνσταντίνο Δεμέτζο, καθηγητή Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας, Διευθυντή του Εργαστηρίου της Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας και Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Επιστημών, για το ερευνητικό του έργο στη Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία και για τη συνολική επιστημονική συνεισφορά του στον ιατροφαρμακευτικό κλάδο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του «η διεπιστημονικότητα και η αριστεία στη σκέψη καθώς και η ανάγκη για επιμόρφωση πρέπει να γίνουν τρόπος ζωής καθώς η επιστήμη μας και η ηθική είναι τα διαχρονικά μας εργαλεία».
  • Θωμά Μπαμπάλη, Φαρμακοποιό, τέως Πρόεδρο και νυν Ταμία των «Φαρμακοποιών του Κόσμου» για τη συνολική προσφορά του στην ανθρωπιά, την ευαισθησία, την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό και τον πολιτισμό. Σύμφωνα με τον ίδιο «εθελοντές φαρμακοποιοί ανέδειξαν το ανθρωπιστικό και το κοινωνικό πρόσωπο του φαρμακοποιού προσφέροντας άνω του ενός εκατ. ευρώ σε αξία φάρμακα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες». 
  • Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, την πολυετή δράση τους και παρουσία τους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Μιλώντας κατά τη διάρκεια παραλαβής του βραβείου της η Ιουλία Τσέτη ανέφερε πως «τα χρόνια της κρίσης ο ΟΦΕΤ τριπλασίασε τις θέσεις απασχόλησης, επιμένοντας σε επενδύσεις στην Ελλάδα και αξιοποιώντας δυναμικά τον κλάδο των φαρμακοποιών». Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Θεόδωρος Τρύφων, ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς και οι αντιπρόεδροι Θανάσης Παπαθανάσης και Σεραφείμ Ζήκας.

«Η συνεργασία φαρμακευτικών και ελληνικών πανεπιστημίων θα δημιουργήσει περισσότερα καινοτόμα προϊόντα»

«Αυτά τα βραβεία αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να επιβραβευτούν οι κόποι που απαιτούνται για να παραχθούν τα προϊόντα του φαρμακείου, τα οποία είναι αξιόλογα και καινοτόμα. Οι εταιρείες μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα ελληνικά πανεπιστήμια ώστε από κοινού να ενσωματώσουμε όλη την τεχνογνωσία που έχουμε για τη δημιουργία αλλά και την παρασκευή νέων και καλύτερων προϊόντων».
Σοφία-Μαρία Χατζηαντωνίου, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, επικ. καθηγήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών

«Έχουμε το καλύτερο δίκτυο φαρμακείων στην Ευρώπη»

«Η βράβευση είναι σίγουρα μια επικύρωση αυτής της δουλειάς και των συνεργατών μου, γιατί προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να κάνουμε το καλύτερο στην αγορά, με τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων. Αποτελεί ένα μεγαλύτερο βάρος το να γίνουμε όλο και καλύτεροι και να μπορέσουμε να δώσουμε καλύτερα και πιο καινοτόμα προϊόντα στην ελληνική αγορά αλλά και να τα προωθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Οι φαρμακοποιοί είναι σύμμαχοί μας. Εξάλλου 32 χρόνια τώρα δουλεύουμε μαζί με τους φαρμακοποιούς και είναι το βασικό μας δίκτυο. Νομίζω ότι έχουμε αυτή τη στιγμή το καλύτερο δίκτυο φαρμακείων στην Ελλάδα, σύγχρονα και εξελιγμένα φαρμακεία και φαρμακοποιούς που είναι ενημερωμένοι και γνωρίζουν τόσο να προωθούν τα προϊόντα όσο και να τα τοποθετούν στο κατάλληλο σημείο. Αξίζει να επιχειρεί κάποιος στην Ελλάδα γιατί η Ελλάδα έχει πάρα πολλά να δώσει, μπορεί να είμαστε μια αρκετά μικρή χώρα στην Ευρώπη και τον κόσμο, αλλά έχουμε εξαιρετικούς επιστήμονες και καινοτόμες ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν και σε υπόλοιπες χώρες και πράγματι να καταξιωθούν οι ελληνικές εταιρείες».
Γιάννης Αναστασίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της FRΕZYDERM 

«Ο θεσμός αναγνωρίζει και ενισχύει την επιχειρηματικότητα»

«Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας για την βράβευση του προϊόντος μας Fillerina ως Top Product of the Year στα Best In Pharmacy Awards 2019, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην Boussias Communications για τη θεσμοθέτηση της εκδήλωσης και των βραβείων που αναγνωρίζουν την προσπάθεια των εταιρειών του κλάδου και ενισχύουν την επιχειρηματικότητα, την πρόοδο και την ανάπτυξη». 
Σίμος Αναστασόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ ΑΕ

«Να μην φοβούνται οι Φαρμακευτικές τη δημιουργικότητα στις καμπάνιες τους»

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που για ακόμα μία χρονιά παίρνουμε τόσα πολλά βραβεία και φέτος για τις καμπάνιες των εταιρειών ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ ΑΕ, DUREX και PHARMASEPT. Για εμάς είναι μια ένδειξη ότι γενικότερα ο τρόπος που δουλεύουμε κάνει τη διαφορά στο χώρο του φαρμακείου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει οι εταιρείες να φοβούνται τη δημιουργικότητα, παρόλο που είναι ένας κλάδος πιο «δύσκολος» από άλλους, θα πρέπει να επιμείνουν και να προχωρούν σε ιδέες δημιουργικές που μπορούν να «αγγίξουν» και άλλους κλάδους. Εμείς αυτό που καταφέρνουμε είναι να δημιουργούμε ιδέες, οι οποίες είτε ξεκινάνε από το digital είτε έχουν ως βάση το digital, αλλά μπορούν και εξελίσσονται και δημιουργούν αυτό που λέμε εμείς buzz σε άλλους κλάδους και σε touch points».
Τάσος Βελιάδης, Partner & Chief Strategist στη Socialab
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Η νέα ρύθμιση αφορά και τα φάρμακα αδυνατίσματος






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών