Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer & Informed Data Systems INC αναπτύσσουν προϊόντα υγείας

1/9/2020 1:30:36 μμ
Η αξία της συμφωνίας ανέρχεται στα 98 εκατομμύρια δολάρια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Η αξία της συμφωνίας ανέρχεται στα 98 εκατομμύρια δολάρια και προβλέπει αυξημένη μετοχική συμμετοχή της Bayer και από κοινού ανάπτυξη ψηφιακών πλατφορμών υγείας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη δέσμευση της Bayer στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων φροντίδας για τους ασθενείς. 

«Η δημιουργία νέων ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων είναι ένα βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας και φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε ενεργά το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης», δήλωσε η Jeanne Kehren, PhD, Επικεφαλής του τμήματος Digital & Commercial Innovation και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Τομέα Φαρμάκων της Bayer AG.
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διαχείριση της θεραπείας βάσει δεδομένων θα δώσει τη δυνατότητα στους ασθενείς να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα για τον εαυτό τους και θα φέρουν πάλι στο επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι την ασθένεια. Η νέα συνεργασία με το One Drop επιτρέπει στην Bayer να επιταχύνει τη μετάβασή της σε ακόμη περισσότερες ψηφιακές λύσεις και ανοίγει το δρόμο για νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τους ασθενείς».

Οι ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας επιτρέπουν στους ασθενείς να διαχειριστούν οι ίδιοι πολλαπλές χρόνιες και πολύπλοκες καταστάσεις και να συνεισφέρουν αποτελεσματικότερα σε παρεμβάσεις για την υγεία τους.

Tο 2019, η Bayer επένδυσε 20 εκατ. δολάρια, χρηματοδοτώντας τη σειρά B της One Drop. 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα
Η Global Data προβλέπει ρυθμό ανάπτυξης 31,3%






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα