Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer (ΗΠΑ): Νέο τραγούδι για τη δεύτερη ευκαιρία όσων επέζησαν από καρδιακό επεισόδιο

22/6/2021 3:25:06 μμ
Διαθέσιμο στο site και στα social media της Bayer Aspirin
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια ιδιαίτερη συνεργασία προχώρησε η Bayer Aspirin στις ΗΠΑ, με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα.
Θέλοντας να γιορτάσει όλους όσους επιβίωσαν μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο, ανέθεσε σε δύο διάσημους καλλιτέχνες τη δημιουργία και την ερμηνεία ενός τραγουδιού με την ονομασία «Second Chance» (Δεύτερη Ευκαιρία).

Η συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας της Bayer «Your Heart Isn’t Just Yours – Protect it» (Η καρδιά σου δεν είναι μόνο δική σου. Προστάτεψέ τη) που αποτυπώνει την τάση των ασθενών να φροντίζουν καλύτερα τον εαυτό τους για χάρη των ανθρώπων που αγαπούν. Στόχος είναι να περάσει το μήνυμα στο κοινό ότι ένα καρδιακό επεισόδιο δεν αφορά μόνο τον ασθενή αλλά και όλη την οικογένεια και να τονιστεί η σημασία της συμμόρφωσης στην αγωγή με Ασπιρίνη για όσους ξεπέρασαν ένα καρδιακό επεισόδιο.

Οι ερμηνευτές του τραγουδιού είναι δύο αστέρια του Broadway και της τηλεόρασης, ο Leslie Odom Jr. και η Nicolette Robinson, ένα παντρεμένο ζευγάρι που βίωσε πριν από λίγα χρόνια την αγωνία, καθώς ο πατέρας της Robinson κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του μετά από έμφραγμα, αλλά τελικά βγήκε νικητής.
Το συγκινητικό τραγούδι, εμπνευσμένο από τις στιγμές που έζησε η οικογένεια από το έμφραγμα και μετά, έχει ρυθμό βασισμένο στους καρδιακούς παλμούς του τυχερού άνδρα και μπορείτε να το ακούσετε στον ιστότοπο της εταιρείας bayeraspirin. com αλλά και στα social media.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με υποστηρικτές τις εταιρείες GSK, MSD, Pfizer, ΒΙΑΝΕΞ και Gravity the Newtons
Από τη Uni-Pharma και τη Foss Productions






Σχετικά άρθρα

Τιμητική διάκριση για την UCB Ελλάδας και τον Λεωνίδα Ισσόπουλο
Από την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα
Angelini Pharma: Στρατηγική συνεργασία με τη Quiver Bioscience
Για καινοτόμες θεραπείες έναντι γενετικών επιληψιών
Νέα 360° καμπάνια για το Trebon Ν
Από τη Uni-Pharma και τη Foss Productions
Karabinis Group SA: Σύσταση νέου εταιρικού σχήματος
Στόχος η ενιαία κατεύθυνση και η μακροπρόθεσμη σταθερότητα