Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Hellas: Γρήγορα αντανακλαστικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας

1/3/2021 4:00:03 μμ
Νέα λανσαρίσματα και συνεργασίες με ελληνικές εταιρείες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μια online εκδήλωση ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εποχής, η Bayer Ελλάς υποδέχτηκε το νέο έτος με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας της εταιρείας Σόνια Μουσαβερέ να εύχεται την άμεση επιστροφή στην κανονικότητα.

Μιλώντας ο Andreas Pοllner, Διευθύνων Σύμβουλος της Bayer Ελλάς και επικεφαλής του Τομέα Φαρμάκων σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία τόνισε πως:
«Από την πλευρά της βιομηχανίας, παρατηρούμε ιδιαίτερα ότι η επιστήμη και η φαρμακευτική βιομηχανία έχουν ανακτήσει την εμπιστοσύνη της ανθρωπότητας. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Bayer, με τα παραδείγματα γρήγορων αντανακλαστικών, καθώς προσαρμόστηκε άμεσα για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας. Όπως γνωρίζετε στην αρχή της πανδημίας ένωσε τις δυνάμεις της με την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τις κυβερνήσεις παρέχοντάς τους πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και ερευνητικών δεδομένων για την εύρεση και ανάπτυξη νέων αποτελεσματικών θεραπειών για την COVID-19, ενώ πριν λίγες εβδομάδες ανακοινώσαμε τη συμφωνία συνεργασίας με την CureVac για να υποστηρίξουμε την περαιτέρω ανάπτυξη, τη διάθεση και τις αντίστοιχες διαδικασίες του υποψηφίου εμβολίου CVnCoV».

Ο A. Pollner κατέληξε λέγοντας πως η εταιρεία σχεδιάζει να κατασκευάσει 160 εκατ. δόσεις του εμβολίου CureVac το 2022 στη μονάδα παραγωγής στο Wuppertal. 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Ανδρέας Κυριαζής, Country Division Head του Τομέα Υγείας των Καταναλωτών δήλωσε σχετικά:
«Λανσάρουμε νέα προϊόντα σε γνωστά brands όπως αυτά της Bepanthol και της Ασπιρίνης, ενώ ταυτόχρονα επενδύουμε σε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες στην Ελλάδα για την ανάπτυξη και παραγωγή βασικών προϊόντων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνεργασία μας με την FAMAR που παράγει μέρος της σειρά Bepanthol, ενώ από το φέτος σκοπεύουμε να αυξήσουμε αυτήν την παραγωγή, για να καλύψουμε τη διεθνή ζήτηση για τη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων». 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις