Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: Υποστηρίζει ουσιαστικά το σύστημα υγείας της χώρας

1/12/2021 10:19:08 μμ
Μέσω της πρωτοβουλίας-ορόσημο HealthCare Accelerator
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Bayer Ελλάς εφαρμόζει το πρόγραμμα HealthCare Accelerator που στόχο έχει -σε έναν ορίζοντα τριών ετών- να δημιουργήσει ένα «οικοσύστημα», στο οποίο οι τρεις πυλώνες της Υγείας, ιατρική εκπαίδευση, κλινική πρακτική και κλινική έρευνα ενδυναμώνονται, αλληλοεπιδρούν και μεγιστοποιούν τα οφέλη για τους ασθενείς του σήμερα και του αύριο σε ένα καινοτόμο και αποδοτικό σύστημα υγείας στην Ελλάδα. 

Οι στόχοι της πρωτοβουλίας αντικατοπτρίζονται σε μία σειρά καινοτόμων δράσεων της Bayer Ελλάς: Ιατρική Εκπαίδευση: • παροχή υποτροφιών (Bayer Foundation Scientific Fellowships) • συμμετοχή σε ημέρες καριέρας πανεπιστημίων, συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας • ενημέρωση των φοιτητών για την κλινική έρευνα και τις ορθές πρακτικές. Κλινική Πρακτική: • υποστήριξη ανάπτυξης καινοτόμων εφαρμογών για την εξ αποστάσεως διάγνωση και διαχείριση χρόνιων νοσημάτων • υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη εφαρμογών στον τομέα της υγείας (πρόγραμμα Level-Up) • δημιουργία εκστρατειών ενημέρωσης των ασθενών για την ασφαλή χρήση φαρμάκων. Κλινική Έρευνα: • υποστήριξη προγραμμάτων για την ενημέρωση επιστημόνων υγείας για τις αρχές της ορθής κλινικής πρακτικής και τη διεξαγωγή κλινικών μελετών • συνεργασία με φορείς ασθενών.

Ο Andreas Pollner, Διευθύνων Σύμβουλος της Bayer Ελλάς, σχολίασε σχετικά: «Στην Bayer εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας, Υγεία και Τροφή για Όλους. Η ιατρική εκπαίδευση, η κλινική πρακτική και η κλινική έρευνα αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της φροντίδας των ασθενών σε κάθε σύστημα υγείας και οφείλουμε να τα ενισχύουμε συστηματικά και ουσιαστικά».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έρευνα με τη χορηγία της Bayer Ελλάς αναδεικνύει τις προκλήσεις
Έρχεται με νέα υπουργική απόφαση του Αδ. Γεωργιάδη


Σχετικά άρθρα

Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών
Η DEMO «άνοιξε τις πόρτες της» στο ΕΚΠΑ
Και ενεργοποιεί για 7η χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey»
Στα 3,3 δισ. ευρώ ο ετήσιος κύκλος εργασιών των ελληνικών συνεταιρισμών
Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο που δημιούργησαν από κοινού
Lavipharm: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα φάρμακα
Οι συνολικές καθαρές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 30% το 2023