Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Π. Ζαρογουλίδης: Αποκαλυπτικά συμπεράσματα για τη χρήση στατινών στην Ελλάδα
Αποτυπώνονται σε πρόσφατη Φαρμακοεπιδημιολογική Μελέτη

Bayer Ελλάς: Impact Report 2024

5/12/2025 4:36:09 μμ
Η εταιρεία υποστηρίζει με συνέπεια τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Bayer Ελλάς δημοσιεύει το Impact Report 2024, έναν ολοκληρωμένο απολογισμό της προόδου της στους τομείς της υγείας, της γεωργίας και της βιώσιμης ανάπτυξης που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική startup Dataphoria και ακολουθεί το παγκόσμιο πλαίσιο βιωσιμότητας του Ομίλου Bayer.

 

Οι τομείς υψηλής προτεραιότητας για την Ελλάδα περιλαμβάνουν τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, την προώθηση της κλιματικής δράσης, την ανάπτυξη του φαρμακευτικού R&D και την υποστήριξη των εργαζομένων και της κοινωνίας.

 

Ενδεικτικά, το 2024, η Bayer Ελλάς πέτυχε έναν από τους χαμηλότερους δείκτες μισθολογικού χάσματος στην αγορά, με μόλις 1% διαφορά μεταξύ γυναικών και ανδρών. Την ίδια χρονιά περισσότεροι από 700 ασθενείς στην Ελλάδα συμμετείχαν σε κλινικές μελέτες, με συνολική επένδυση 3 εκατ. ευρώ. Επιπλέον η εταιρεία συνέχισε τις μακροχρόνιες συνεργασίες της με τη We4all, την Ομάδα Αιγαίου και το πρόγραμμα Level Up, ενώ μείωσε σημαντικά τις εκπομπές CO2 και αξιοποίησε την ηλεκτρική ενέργεια στους εταιρικούς χώρους. Όλα τα δεδομένα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα στο διαδραστικό impact dashboard στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Την απάντηση θα δώσει πιλοτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου Oxford και των φαρμακείων Boots
Για να ψηφιοποιήσει την ανάπτυξη νέων φαρμάκων






Σχετικά άρθρα

Vitabiotics: Ενδέχεται να εξαγοραστεί από ινδική φαρμακευτική εταιρεία
Η συμφωνία υπολογίζεται στο 1 δισ. λίρες
ELPEN και Μαζί για το Παιδί ενώνουν τις δυνάμεις τους
Δημιουργώντας δύο αίθουσες STEM σε σχολεία της Θράκης