Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: Δράσεις για τη στήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας

1/6/2022 4:40:50 πμ
Σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (NBG)
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Bayer Ελλάς, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος για το πρόγραμμα «NBG Business Seeds», συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση του πρώτου δια ζώσης φόρουμ με τίτλο: «Η καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν», στις 27 & 28 Μαΐου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. 

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ παρουσιάστηκαν οι δράσεις πανεπιστημίων και ερευνητικών ιδρυμάτων, αναλύθηκαν οι ρόλοι που έχουν οι θεσμικοί φορείς και οι επιχειρήσεις στο χώρο της οικονομίας, ενώ στελέχη της Βayer Eλλάς όπως ο Andreas Pollner, ο Αντρέας Κυριαζής και η Σόνια Μουσαβερέ ανέπτυξαν τη συμβολή της Bayer στο ελληνικό οικοσύστημα.

Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε το διεθνές πρόγραμμα G4A που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Bayer με στόχο να αναβαθμιστούν οι εταιρείες ψηφιακής υγείας, να δημιουργηθεί θετικό αντίκτυπο και να αλλάξει η κλινική πρακτική, προς όφελος της εμπειρίας των ασθενών. Επιπλέον, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Level-up της Bayer για νεοφυείς επιχειρήσεις, με κύριο στόχο την ανάπτυξη των καινοτόμων ιδεών τους.

Ο Andreas Pollner, Μanaging Director & Senior Bayer Representative στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «Συνεχίσαμε για μία ακόμα χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Εθνική Τράπεζα και το NBG Business Seeds, ώστε να συμβάλουμε και εμείς με την τεχνογνωσία, την εμπειρία αλλά και τα προγράμματα, που έχουμε δημιουργήσει, στην ανάπτυξη των ελληνικών start-ups, εντός αλλά και εκτός των συνόρων. [...] Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί λύσεις που εξασφαλίζουν την ευημερία της ανθρωπότητας και του πλανήτη».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα