Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: Δικαιολογίες τέλος! PSAxou!

13/6/2024 10:54:12 μμ
Νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Bayer Ελλάς, με αφορμή την «Ημέρα του Πατέρα», ανακοίνωσε την έναρξη της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του προστάτη με τον τίτλο «Φρόντισε την υγεία σου με μια απλή εξέταση αίματος!!! #PSAxou». 


«Η έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του προστάτη μπορεί να βοηθήσει ώστε η πάθηση να αντιμετωπιστεί σαν μια ακόμη χρόνια νόσος. Στην Bayer, πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ώστε να διασφαλίσουμε "Υγεία για Όλους". Μέσα από τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρουμε σε διάγνωση και αντιμετώπιση, θέλουμε να συμβάλλουμε σε μια καλύτερη και μεγαλύτερης διάρκειας ζωή. Παράλληλα, συμμετέχουμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση νοσημάτων, όπως ο καρκίνος του προστάτη και αυτό αποδεικνύεται μέσα από την καμπάνια μας #PSAxou στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», τόνισε ο Θανάσης Κώτσανης, Καρδιολόγος, Ιατρικός Διευθυντής της Bayer Ελλάς και Επικεφαλής Ιατρικού για το Cluster των χωρών του South Mediterranean and Black Sea.


Ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας, o γνωστός διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου δήλωσε ότι: «Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να μην αμελούμε την υγεία μας, όσες δικαιολογίες και αν μπορούμε να εφεύρουμε και όση δόση αναβλητικότητας και να έχουμε προσθέσει στη ζωή μας. Για μια ημέρα τον χρόνο λοιπόν, ας προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε πιο ευαίσθητοι με τους εαυτούς μας και να τους προστατεύσουμε με ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία που μας παρέχει η επιστήμη της Ιατρικής. Την πρόληψη! Αυτό αφορά κάθε μπαμπά που αγαπάει τον εαυτό του και τους ανθρώπους του. Ευχαριστώ την Bayer Ελλάς για τη συνεργασία και να θυμάστε: Δικαιολογίες τέλος! PSAxou!»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έρευνα με τη χορηγία της Bayer Ελλάς αναδεικνύει τις προκλήσεις
Μέσω υπηρεσίας παροχής πληροφοριών και διάθεσης τεστ


Σχετικά άρθρα

Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών
Η DEMO «άνοιξε τις πόρτες της» στο ΕΚΠΑ
Και ενεργοποιεί για 7η χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey»
Στα 3,3 δισ. ευρώ ο ετήσιος κύκλος εργασιών των ελληνικών συνεταιρισμών
Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο που δημιούργησαν από κοινού
Lavipharm: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα φάρμακα
Οι συνολικές καθαρές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 30% το 2023