Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: «Connect, Collaborate, Celebrate! The New Year Ahead»

11/2/2024 7:34:10 μμ
Στην ετήσια εκδήλωση της εταιρείας συμμετείχε η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος Αna Vega
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Η φετινή ετήσια εκδήλωση της Bayer «Connect, Collaborate, Celebrate! The New Year Ahead», αφιερώθηκε στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής, με την Ana Vega να αναλαμβάνει το τιμόνι της εταιρείας ως η νέα Senior Bayer Representative και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Bayer Ελλάς


Έχοντας ως βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη δέσμευσή της στην ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Με συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα, υποστηρίζει την ανάπτυξη προτάσεων πρόληψης, έγκυρης διάγνωσης και θεραπείας για κρίσιμες ασθένειες, δίνοντας έμφαση στην προσωπική φροντίδα. 


Ταυτόχρονα, μεριμνά για τη βελτίωση της απόδοσης των καλλιεργειών και τη διασφάλιση υψηλής απόδοσης και ποιότητας σε όλη την αλυσίδα τροφίμου μέσω προϊόντων φυτοπροστασίας, σπόρων υψηλής αξίας και ψηφιακών τεχνολογιών. Επιπλέον, προωθεί τη βιωσιμότητα με μέτρα που στοχεύουν στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, την προώθηση πρακτικών κυκλικής οικονομίας και την προστασία της βιοποικιλότητας. Τέλος, υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση και ποικίλες κοινωνικές ανάγκες. 


Η Ana Vega τόνισε πως η εταιρεία βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, επενδύοντας σημαντικά στην ψηφιακή πρόοδο, την τεχνολογία και την έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που θα ωφελήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στους τομείς της υγείας και της γεωργίας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών
Η f-anazitisi δίνει τη λύση!


Σχετικά άρθρα

Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών
Η DEMO «άνοιξε τις πόρτες της» στο ΕΚΠΑ
Και ενεργοποιεί για 7η χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey»
Στα 3,3 δισ. ευρώ ο ετήσιος κύκλος εργασιών των ελληνικών συνεταιρισμών
Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο που δημιούργησαν από κοινού
Lavipharm: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα φάρμακα
Οι συνολικές καθαρές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 30% το 2023