Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ATP: Τοποθέτησε κουτιά συγκέντρωσης φαρμάκων στο ΑΠΘ

29/3/2022 11:44:51 μμ
Θα αξιοποιηθούν σε δωρεές ή θα ανακυκλωθούν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ομάδα ATP (Aristotle Team of Pharmacy), σε συνεργασία με την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, προχώρησε σε δράση «Συλλογής και Ανακύκλωσης Φαρμάκων» (ληγμένων ή μη χρησιμοποιούμενων), τα οποία είτε θα ανακυκλώνονται είτε θα δωρίζονται ευπαθείς ομάδες.

Στις 23/03 η ομάδα εγκαινίασε τα κουτιά συγκέντρωσης φαρμάκων, τα οποία τοποθετήθηκαν σε 20 σημεία-περάσματα του Πανεπιστημίου. Το εγχείρημα αυτό αποτελεί μια σύγχρονη πρωτοβουλία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των φοιτητών για τη συλλογή φαρμάκων, ενώ στοχεύει στην προώθηση του εθελοντισμού ανάμεσα στα μέλη της φοιτητικής κοινότητας, καθώς και του κοινού.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για να ψηφιοποιήσει την ανάπτυξη νέων φαρμάκων






Σχετικά άρθρα

f-anazitisi: Ενσωματώνει το σύστημα ταξινόμησης ATC του Π.Ο.Υ.
Ενισχύει περαιτέρω την επιστημονική εγκυρότητα και τη χρηστικότητά της
Μήνυμα για τις εκλογές του Φ.Σ. Χανίων
Από τον Μ. Κατσαράκη, γ.γ. ΠΦΣ και υποψήφιο πρόεδρο
Iowa: Φαρμακεία αξιοποιούνται για την έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα
Στο πλαίσιο πανεπιστημιακής μελέτης με την υποστήριξη της Eli Lilly
ΠΦΣ: Ηλεκτρονικές οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο «Προλαμβάνω»
Νέο πεδίο στην ειδική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ