Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ATP: Τοποθέτησε κουτιά συγκέντρωσης φαρμάκων στο ΑΠΘ

29/3/2022 11:44:51 μμ
Θα αξιοποιηθούν σε δωρεές ή θα ανακυκλωθούν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ομάδα ATP (Aristotle Team of Pharmacy), σε συνεργασία με την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ, προχώρησε σε δράση «Συλλογής και Ανακύκλωσης Φαρμάκων» (ληγμένων ή μη χρησιμοποιούμενων), τα οποία είτε θα ανακυκλώνονται είτε θα δωρίζονται ευπαθείς ομάδες.

Στις 23/03 η ομάδα εγκαινίασε τα κουτιά συγκέντρωσης φαρμάκων, τα οποία τοποθετήθηκαν σε 20 σημεία-περάσματα του Πανεπιστημίου. Το εγχείρημα αυτό αποτελεί μια σύγχρονη πρωτοβουλία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των φοιτητών για τη συλλογή φαρμάκων, ενώ στοχεύει στην προώθηση του εθελοντισμού ανάμεσα στα μέλη της φοιτητικής κοινότητας, καθώς και του κοινού.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Χωρίς τα φαρμακεία θα χάνονταν ζωές
Σύμφωνα με τον D. Hoey, CEO του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινοτικών Φαρμακοποιών
Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της