Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Αρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη ζητάει η Εισαγγελία Χανίων

11/11/2015 9:40:21 πμ
Δείτε τι απαντά ο αναπληρωτής υπουργός υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ζητεί με έγγραφό της η Εισαγγελία Χανίων. Ο Παύλος Πολάκης  ελέγχεται για μία υπόθεση από το 2011, την οποία ο ίδιος περιγράφει ως "προσπάθεια απεγκλωβισμού 650 τουριστών”, αλλά η δικαιοσύνη ως "πρόκληση σε εξέγερση και στάση”!
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι:

Στις 9-11-2015 ενημερώθηκα πως διαβιβάζεται από την Εισαγγελία Χανίων αίτημα για την άρση ασυλίας μου λόγω «πρόκλησης σε εξέγερση, στάση, κ.λ.π».

Πρόκειται για την ιστορία του απεγκλωβισμού 650 τουριστών στην έξοδο του Φαραγγιού της Σαμαριάς λόγω της αιφνίδιας και αδικαιολόγητης απαγόρευσης στις 6 Σεπτεμβρίου 2011 του απόπλου 80 πλοίων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τους οδηγήσαμε με ασφάλεια στο λιμένα της Χώρας Σφακίων, εγώ ως δήμαρχος, μαζί με τους κατοίκους της Αγ. Ρούμελης και εκπροσώπους της εταιρίας.

Υπερβαίνοντας κατ΄ ανάγκη τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και γλυτώνοντας τους τουρίστες από απρόβλεπτες συνέπειες.

Είναι τυχαία η επιλογή και ο χρόνος για την ανάδειξη της όλης υπόθεσης;

Παύλος Πολάκης
Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακαίνισε εργαστήριο της Οδοντιατρικής Σχολής και απένειμε υποτροφίες σε φοιτητές
Ετοιμάζουν συντονισμένες δράσεις κατά των ψευδεπίγραφων φαρμάκων και επικίνδυνων περιστάσεων






Σχετικά άρθρα

Υπουργείο Υγείας: 235 νέα φάρμακα θα προστεθούν στη θετική λίστα
Με στόχο την ενίσχυση της πρόσβασης και του ανταγωνισμού
ΕΟΠΥΥ: Δεν υπάρχουν στοιχεία σκόπιμης κακοδιαχείρισης φαρμάκων
Η απάντηση του Οργανισμού στην έκθεση - σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου
ΠΕΦ: Ζητά συνεκτική εθνική στρατηγική για το φάρμακο
Που θα αναβαθμίζει τον ρόλο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας
Συμφωνία Interpol & ΠΟΥ για την ενίσχυση της ασφάλειας στη δημόσια υγεία
Ετοιμάζουν συντονισμένες δράσεις κατά των ψευδεπίγραφων φαρμάκων και επικίνδυνων περιστάσεων