Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Συμβουλές ομορφιάς

τελευταία νέα


Αποτελεσματική αντηλιακή πολυπροστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας

3/6/2016 11:56:07 πμ
Helioderm από την CΑSTALIA
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 


 


Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES υποδέχεται και το φετινό καλοκαίρι με ειδικές προσφορές, ανταγωνιστικές τιμές και εκπτώσεις στα προϊόντα της αντηλιακής σειράς Helioderm, για όμορφη, προστατευμένη από τον ήλιο επιδερμίδα.


 

Οι πιστοί της φίλοι και καταναλωτές μπορούν να βρουν τις οικονομικές συσκευασίες αντηλιακών προσώπου crème, fluide και fluide légère με 50% δωρεάν προϊόν, καθώς και αντηλιακά σώματος 200ml σε ειδικές τιμές.

 


Η αντηλιακή σειρά Helioderm δρα αποτελεσματικά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές κι ευαίσθητες επιδερμίδες. Ο μοναδικός συνδυασμός του φωτοσταθερού συστήματος φίλτρων Tinosorb™ M® & S® και το συστατικό TanActine λειτουργούν σαν ασπίδα κατά των αρνητικών επιδράσεων της UVA και UVB ακτινοβολίας, ενώ παράλληλα το συστατικό Helioguard 365 προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση κι η Vitamin E παρέχει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι κατάλληλα ακόμα και για επιδερμίδες υπερευαίσθητες, πολύ ανοιχτόχρωμες, μη-ανεκτικές στον ήλιο και το άρωμα.


 

Επιπλέον, οι καλλυντικές, μη λιπαρές υφές της σειράς Helioderm προσφέρουν ευχάριστη και δροσερή αίσθηση, αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία της ενυδάτωσης στην επιδερμίδα. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αντηλιακής προστασίας, με επιλογές σε κρέμες (λεπτόρρευστης ή πλούσιας υφής), γαλακτώματα και spray, μέτριας, υψηλής και πολύ υψηλής προστασίας. Τα προϊόντα έχουν διάφανη υφή, απλώνονται εύκολα και απορροφώνται γρήγορα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.


 

Η Helioderm της CASTALIA σας συμβουλεύει: Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο τις ώρες της μέγιστης ηλιοφάνειας. Επαναλάβετε συχνά τη χρήση για να διατηρήσετε την προστασία, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση και κολύμπι. Προστατέψτε τα βρέφη και τα παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών από την έκθεση στον ήλιο.


 

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας. Τα ερευνητικά εργαστήρια της, με «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις με δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα προϊόντα για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο επιδερμίδας. Βασικός της στόχος είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή του καταναλωτή, του δερματολόγου και του φαρμακοποιού, αλλά και να αντιμετωπίζει με επιτυχία το συνεχώς αναπτυσσόμενο ανταγωνισμό.


 

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.castalia-derm.com και μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε υγιή και όμορφη επιδερμίδα με τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA ή ακολουθήστε την σελίδα μας στο Castalia για να μαθαίνετε τις νέες μας προσφορές.


Τα Δερμοκαλλυντικά Προϊόντα CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES συνιστώνται από δερματολόγους και διατίθενται στα φαρμακεία.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου






Σχετικά άρθρα

Η εμβληματική Bepanthol Cream πρωταγωνιστεί σε… make up workshop
Με λαμπερούς καλεσμένους από τον χώρο του beauty & fashion
Οι τρεις τάσεις που διαμορφώνουν την αγορά του καλλυντικού το 2024
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Mintel
«Αγάπησε το δέρμα σου και φρόντισέ το σε συνεργασία με τον δερματολόγο σου»
Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της ΕΔΑΕ για τα αυτοάνοσα – αυτοφλεγμονώδη δερματικά νοσήματα
Τεράστια η αύξηση πωλήσεων για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου
Σύμφωνα με τον ΠΣΒΑΚ το φαρμακείο αποτελεί το 2ο πιο δυνατό κανάλι διανομής