Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Φαρμακοβιομηχανία εναντίον φαρμακοποιών
Αντιδράσεις στο νομοσχέδιο για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους

Αντισύλληψη

21/7/2008
ο φαρμακοποιός πρωτεργάτης στην ενημέρωση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η Βayer Schering Pharma, προήλθε από την εξαγορά της Schering ΑG από την Bayer ΑG και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007. Διαθέτει φαρµακευτικά σκευάσµατα που αφορούν στη γυναικολογία, στην αντιµετώπιση των λοιµώξεων, στην καρδιολογία, στη στυτική δυσλειτουργία, αλλά και στην ογκολογία, στο κεντρικό νευρικό σύστηµα και στη δερµατολογία.

Σήµερα η Bayer Schering Pharma είναι η ηγετική φαρµακευτική εταιρία στην ορµονική αντισύλληψη και πρωτοπορεί, όχι µόνο στον τοµέα της έρευνας και τεχνολογίας µε ασφαλή και αποτελεσµατικά σκευάσµατα, αλλά και στον τοµέα της επικοινωνίας.

Διαπιστώνοντας το µεγάλο κενό που υπάρχει στην Ελλάδα για την πιο αξιόπιστη αντισυλληπτική µέθοδο «το χάπι», η Bayer Schering Pharma υποστηρίζει επικοινωνιακά ένα µεγάλο πρόγραµµα Κοινωνικής Ευθύνης για τη σχετική ενηµέρωση των γυναικών και των φαρµακοποιών της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Περιγεννητικής Ιατρικής και του Κέντρου Οικογενειακού Προγραµµατισµού του Νοσοκοµείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Ενώ στην Κεντρική & Βόρεια Ευρώπη η χρήση του αντισυλληπτικού χαπιού από τις γυναίκες κινείται σε ποσοστό 23%-26%, στην Ελλάδα δεν υπερβαίνει το ισχνό 4%. Το πενιχρό αυτό ποσοστό συνδέεται άµεσα στη χώρα µας και µε µεγάλο αριθµό εκτρώσεων.

Η Bayer Schering Pharma πιστεύει ότι ο ρόλος του φαρµακοποιού στην ενηµέρωση του κοινού είναι πρωταρχικός και προγραµµατίζει σειρά ενηµερωτικών ενεργειών σε συνεργασία µε επιστηµονικούς & πανεπιστηµιακούς φορείς για το 2008 και το 2009.

Το Κέντρο Οικογενειακού Προγραµµατισµού του Νοσοκοµείου Αλεξάνδρα θα ενηµερώνει τις νεαρές γυναίκες (18-25 ετών) για τα οφέλη της ορµονικής αντισύλληψης στο τηλέφωνο 210-3381776.

Το επικοινωνιακό υλικό θα περιέχει τη σύσταση για το συνδυασµό του «χαπιού» µε το προφυλακτικό, τη σύσταση για τη διακοπή
του καπνίσµατος και οδηγό αντενδείξεων.

Κάθε γυναίκα οφείλει να γνωρίζει τις διαθέσιµες µεθόδους αντισύλληψης. Είναι στο χέρι των λειτουργών υγείας η ενηµέρωση της για τα οφέλη από τη χρήση του αντισυλληπτικού χαπιού.

Ας είναι οι φαρµακοποιοί οι πρωτεργάτες.


Το Yasminelle είναι η πρόταση της Bayer Schering Pharma για ορµονική αντισύλληψη στις νεαρές γυναίκες που επιθυµούν «χάπι» µε χαµηλή περιεκτικότητα σε ορµόνες, που δεν παχαίνει και βελτιώνει την υφή του δέρµατος και των µαλλιών.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma


Σχετικά άρθρα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Janssen Ελλάδος: Ενημερώνει για το Πολλαπλό Μυέλωμα
Mε αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης
Η Lavipharm στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Για την ενίσχυση του MDA Ελλάς
#EinaiStoDikoSouXeri: Η εκστρατεία εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο
Υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» και τη Νοvo Nordisk Hellas