Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Αντίθετος ο ΠΦΣ στη σύνδεση ασφαλιστικών εισφορών με το εισόδημα

8/1/2016 12:37:59 μμ
Για τα φαρμακεία «που έξι χρόνια έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ένα τέτοιο μέτρο θα οδηγήσει σε γενικευμένο κλείσιμο»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την σύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών με το διαθέσιμο εισόδημα, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος δηλώνει την πλήρη αντίθεση του σε οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση.

«Είναι σίγουρο ότι σε περίπτωση που ισχύσει κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει την ταφόπλακα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Ειδικά δε για τα φαρμακεία που έξι χρόνια έχουν υποστεί τα πάνδεινα, ένα τέτοιο μέτρο θα οδηγήσει σε γενικευμένο κλείσιμο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΦΣ.

«Επισημαίνουμε τόσο στον Υπουργό Εργασίας όσο και την κυβέρνηση ότι τα φαρμακεία δεν είναι δυνατόν να φοροδιαφύγουν, δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών τους αφορά το Δημόσιο.»

Μια τέτοια δυσμενής εξέλιξη είναι σίγουρο ότι θα επηρεάσει αρνητικά και την φαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων, αναφέρει κλείνοντας την ανακοίνωση ο ΠΦΣ.



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της S&S Insider
Εν τω μεταξύ την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις για τη διανομή τους από τα φαρμακεία






Σχετικά άρθρα

Σε ακμή τα online φαρμακεία παγκοσμίως
Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της S&S Insider
Παράνομη διακίνηση ΜΗΣΥΦΑ από την BOX
Έγινε εκ παραδρομής απαντά η εταιρεία
ΠΦΣ: Η υποβολή τιμολογίων για το πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» στις 16-26 κάθε μήνα
Τα δικαιώματα των φαρμακοποιών για τον Μάιο αναρτήθηκαν