Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Ανώδυνο καλοκαίρι υπόσχεται η PharmaSwiss

17/6/2015 2:09:48 μμ
Ολοκληρωμένη σειρά εντομοαπωθητικών προϊόντων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η Valeant Pharmaceuticals International, Inc είναι μια πολυεθνική εξειδικευμένη φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσει και προωθεί συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ασθενών και σε θεραπευτικές κατηγορίες, όπως η δερματολογία, η οφθαλμολογία, η νευρολογία, τα επώνυμα γενόσημα και τα προϊόντα OTC. Η PharmaSwiss Hellas AE (μέλος του Ομίλου Valeant) ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005 και δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του Συνταγογραφούμενου Φαρμάκου, των προϊόντων OTC & Φαρμακείου, των ιατρικών εργαλείων και εξαρτημάτων, της επεμβατικής και μη επεμβατικής δερματολογίας και κοσμετολογίας και με ηγετική θέση στο χώρο της Οφθαλμολογίας. Από το 2013 ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη και ασφαλή σειρά  προϊόντων με αποτελεσματική εντομοαπωθητική δράση την COUNTERBITE, που διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία.


COUNTERBITE SPRAY ΣΩΜΑΤΟΣ (125ml)

Η λοσιόν σώματος CounterBite με εντομοαπωθητική δράση είναι σε μορφή spray για ευκολότερη εφαρμογή. Περιέχει IR3535® ένα συνθετικό φυτικό έλαιο που συστήνεται από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ( US Environmental Protection Agency) και το ΚΕΕΛΠΝΟ. Παρέχει προστασία χωρίς ερεθισμούς, με διάρκεια δράσης πάνω από 7 ώρες.

Είναι ασφαλές και δερματολογικά ελεγμένο.

Δυνατότητα χρήσης για όλη την οικογένεια.

Χωρίς deet, citronella, parabens, προωθητικό αέριο.

COUNTERBITE CREAM ΣΩΜΑΤΟΣ  (50ml)

 

Το γαλάκτωμα σώματος CounterBite με εντομοαπωθητική δράση παρέχει προστασία χωρίς ερεθισμούς με διάρκεια δράσης πάνω από 7 ώρες.

Περιέχει IR3535®, ένα συνθετικό φυτικό έλαιο που συστήνεται από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ( US Environmental Protection Agency) και το ΚΕΕΛΠΝΟ. Προστατεύει την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει, καθώς περιέχει πανθενόλη και αλλαντοΐνη που ενυδατώνουν. Χαρίζει αίσθηση δροσιάς χάρη στην αλόη που περιέχει.

Ιδανικό για βρέφη και παιδιά άνω του 1 έτους και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Χωρίς deet, citronella, parebens.

COUNTERBITE AFTER GEL (15 ml)

Το δροσερό καταπραϋντικό τζελ Counter Bite After προσφέρει ιδανική ανακούφιση από τσιμπήματα, όχι μόνο από έντομα, αλλά και από μέδουσες και φυτά. Καταπραΰνει άμεσα και ενυδατώνει την ερεθισμένη επιδερμίδα, χάρη στα εκχυλίσματα χαμομηλιού, epilobium (Canadian Willow Herb), καλέντουλας και στα αιθέρια έλαια tea tree και πεύκου. Επίσης, προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς. Χάρη στο κωνικό στόμιο της συσκευασίας, μπορεί να εφαρμοστεί ακριβώς στο σημείο του τσιμπήματος και στην κατάλληλη δοσολογία!

Το Gel CounterBite After είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν ερεθίζει το δέρμα. Δεν περιέχει αμμωνία και για αυτό είναι ιδανικό για παιδιά και ενήλικες.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ COUNTERBITE!

Η PharmaSwiss παρέχει στους φαρμακοποιούς, μέχρι τέλη Ιουλίου, τις ακόλουθες προσφορές:
  • Στα 36 τεμάχια, έκπτωση 30%.
  • Στα 48 τεμάχια, έκπτωση 40%.
  • Στα 72 τεμάχια, έκπτωση 50%.
  • Στα 144 τεμάχια, έκπτωση 60%.

 


Περισσότερες πληροφορίες:

www.counterbite.gr


PharmaSwiss Hellas | 53, Pentelis Avenue | 15235 Vrilissia | Greece | tel. +30(210)81 00 460/direct +30(210)81 08 509/mob: 693 7318204 fax. +30(210)81 00 480

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Γράφει ο Δρ. Θάνος Χαλαζωνίτης, Συντονιστής Διευθυντής Ακτινολογικού Εργαστηρίου και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»






Σχετικά άρθρα

Η πρώτη τσίχλα με προβιοτικά για αδυνάτισμα στην ελληνική αγορά
Τσίχλα μαστίχας sugar free με προβιοτικά και ψευδάργυρο
Pharmasept Baby Care: Η πρώτη φροντίδα μετά τη μαμά
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας
Podia Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης
Προλαμβάνει, περιποιείται, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Διαβητικού Ποδιού
CeraVe: Η επανορθωτική κρέμα Advanced Repair Ointment έρχεται στην Ελλάδα
«Κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού