Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

5/1/2024 1:01:05 πμ
Η εταιρεία βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά τα τελευταία χρόνια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην ελληνική αγορά. 


Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση της στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς. Συγκεκριμένα, η DEMO συγκαταλέγεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2022 και τις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, έχοντας αυξήσει το προσωπικό μεταξύ 2021 και 2022. Ακόμα, η εταιρεία βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου με βάση τον Κύκλο Εργασιών και αξιολογείται με υψηλό ICAP CRIF Score.


«Παρά τις αλλεπάλληλες προκλήσεις, η εταιρεία μας βρίσκεται σε μια αναπτυξιακή τροχιά τα τελευταία χρόνια, καθώς από το 2021 υλοποιούμε ένα πολυσχιδές επενδυτικό πλάνο, το μεγαλύτερο στην εγχώρια φαρμακοβιομηχανία. Αυτή τη στιγμή, η DEMO είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ενέσιμων των δημόσιων νοσοκομείων στην Ελλάδα, βάσει αριθμού τεμαχίων, και ο μεγαλύτερος εξαγωγέας φαρμάκων, σε τεμάχια, στη χώρα, με εξαγωγές που ξεπερνούν το 80% της ετήσιας παραγωγής μας. Απασχολούμε περισσότερα από 1.400 άτομα, ενώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, μέχρι το 2030 θα έχουμε ξεπεράσει τους 2.700» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director της DEMO ΑΒΕΕ σε συνέχεια της παραλαβής του βραβείου στο πλαίσιο της επίσημης διοργάνωσης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης όλων των σταδίων της ογκολογικής φροντίδας


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης