Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ανάδειξη της DEMO στο θεσμό True Leader 2022

5/1/2024 1:01:05 πμ
Η εταιρεία βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά τα τελευταία χρόνια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, ξεχώρισε για ακόμη μια χρονιά στον ομώνυμο θεσμό της ICAP CRIF για την παρουσία της στην ελληνική αγορά. 


Η διάκριση αυτή αποτελεί επιβράβευση της στρατηγικής λειτουργίας της εταιρείας, στο απαιτητικό επιχειρηματικό πλαίσιο της περασμένης χρονιάς. Συγκεκριμένα, η DEMO συγκαταλέγεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2022 και τις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, έχοντας αυξήσει το προσωπικό μεταξύ 2021 και 2022. Ακόμα, η εταιρεία βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου με βάση τον Κύκλο Εργασιών και αξιολογείται με υψηλό ICAP CRIF Score.


«Παρά τις αλλεπάλληλες προκλήσεις, η εταιρεία μας βρίσκεται σε μια αναπτυξιακή τροχιά τα τελευταία χρόνια, καθώς από το 2021 υλοποιούμε ένα πολυσχιδές επενδυτικό πλάνο, το μεγαλύτερο στην εγχώρια φαρμακοβιομηχανία. Αυτή τη στιγμή, η DEMO είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ενέσιμων των δημόσιων νοσοκομείων στην Ελλάδα, βάσει αριθμού τεμαχίων, και ο μεγαλύτερος εξαγωγέας φαρμάκων, σε τεμάχια, στη χώρα, με εξαγωγές που ξεπερνούν το 80% της ετήσιας παραγωγής μας. Απασχολούμε περισσότερα από 1.400 άτομα, ενώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις μας, μέχρι το 2030 θα έχουμε ξεπεράσει τους 2.700» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κοτσίφης, HR Director της DEMO ΑΒΕΕ σε συνέχεια της παραλαβής του βραβείου στο πλαίσιο της επίσημης διοργάνωσης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών