Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Allergan Aesthetics: Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της

3/6/2022 12:36:34 πμ
Με ενέσιμες θεραπείες προσώπου και θεραπείες body contouring
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Allergan Aesthetics αποτελεί μια εταιρεία της AbbVie, η οποία δημιουργήθηκε από τη συνένωση των δύο εταιρειών AbbVie και Allergan. Το Νοέμβριο 2022 αναμένεται να ολοκληρωθεί επίσημα ως μια νομική οντότητα, γεγονός που θα φέρει ακόμη περισσότερες προοπτικές ανάπτυξης και καινοτομίας. 

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο Δρ. Δημήτριος Συκιανάκης, ιατρός Αισθητικής Ιατρικής, παρουσίασε το ευρύ χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων της Αllergan Αesthetics, ενώ για τη νέα καμπάνια της σειράς JUVÉDERM® για το ευρύ κοινό, «All of YOU», αναφέρθηκε η Ρούλα Σχίζα, Head of Marketing Greece / Europe Region PR & Communications Lead.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Αllergan Αesthetics, το HArmonyCa™ με λιδοκαΐνη που επενδύει στη συναρπαστική κατηγορία των βιοδιεγερτών για άμεση ανόρθωση και διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου. Ο Country Manager της Allergan Aesthetics, Γιάννης Μπεσσής, με αφορμή την κυκλοφορία του προϊόντος σημείωσε: «Το HArmonyCa™ αντικατοπτρίζει τη σταθερή δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες θεραπείες, με αποδεδειγμένα βέλτιστα αποτελέσματα και ικανοποίηση των θεραπευόμενων».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Δρ. Θάνος Χαλαζωνίτης, Συντονιστής Διευθυντής Ακτινολογικού Εργαστηρίου και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η εταιρεία δηλώνει ότι η ενδυνάμωση των γυναικών οδηγεί σε μια βιώσιμη ανάπτυξη






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα