Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Allerg-STOP Repellent: Σχέση Επαφής, Σχέση Υγιής, Σχέση Συμφέρουσα!

8/10/2014 11:50:38 πμ
Το μοναδικό προϊόν των φαρμακείων που είναι απαραίτητο και για όλους τους φαρμακοποιούς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας 5clean στη 2η Εκπαιδευτική Διημερίδα «Το Φαρμακείο στην Ελλάδα: Παρόν και Μέλλον», που διοργάνωσε ο ΣΥ.ΦΑ.Κ. στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 27 & 28/09/2014.

Στο περίπτερο της εταιρείας η προσέλευση ήταν μεγάλη και όλοι οι φαρμακοποιοί που το επισκέφτηκαν εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την αποτελεσματικότητα του καινοτόμου προϊόντος Allerg-STOP Repellent.


Στο πλαίσιο της διημερίδας πραγματοποιήθηκε και ομιλία με θέμα: «Καθαριότητα, υγιεινή και αλλεργίες - Δώστε τη σωστή συμβουλή σας: Οι συχνές περιπτώσεις αλλεργιών που οφείλονται στα ακάρεα μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά με την κατάλληλη ενημέρωση των πελατών και το σωστό προϊόν». Ομιλητής ήταν ο κ. Γρηγόρης Αναστασόπουλος, Master Trainer of Allerg-STOP Technology, ο οποίος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα έρευνας που αποδεικνύει την 100% αποτελεσματικότητα του Allerg-STOP Repellent στην αντιμετώπιση των αλλεργιών.

Κατά τη συζήτηση αποκαλύφθηκε επίσης ότι όσοι φαρμακοποιοί χρησιμοποίησαν το Allerg-STOP Repellent στα στρώματά τους, είδαν «ιδίοις όμμασι» τα θετικά αποτελέσματα, μοιράστηκαν την εμπειρία τους με τους πελάτες τους και αύξησαν τις πωλήσεις στο φαρμακείο τους.


Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Το Allerg-STOP Repellent είναι απαραίτητο σε όλα τα στρώματα, γιατί είναι φυσιολογικό από την καθημερινή χρήση να είναι όλα τα στρώματα μολυσμένα με εκατομμύρια, ακάρεα, μύκητες, μικρόβια, βακτήρια και αλλεργιογόνες ουσίες. Με τη χρήση του Allerg-STOP Repellent εξουδετερώνεις όλα τα αλλεργιογόνα στο στρώμα σου για να απολαμβάνεις ένα βαθύ και γαλήνιο ύπνο ΚΑΙ να αυξήσεις τις πωλήσεις στο φαρμακείο σου.

Λίγα λόγια για το Allerg-STOP Repellent

Το νέο καινοτόμο προϊόνAllerg-STOP Repellent της 5cleanTM είναι ένα μοναδικό εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό σπρέι ακάρεων, κοριών και ψύλλων με πολλαπλές εφαρμογές που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση-καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων.

Η χρησιμότητά του είναι καταλυτική στον καθαρισμό και στην υγιεινή των στρωμάτων και όλων των ινωδών υλικών καθώς εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από τα ακάρεα και τα περιττώματά τους, προσφέροντας αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία.


Το Allerg-STOP Repellent είναι απαραίτητο σε όλους, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, σε άτομα με αλλεργίες, αναπνευστικά προβλήματα και σε άτομα με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι πολύτιμο για τους φαντάρους, καθώς επίσης και για χώρους με κατοικίδια. Είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, παιδικές κατασκηνώσεις, στρατόπεδα, φοιτητικές εστίες, παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς κ.α.


Στα φαρμακεία διανέμεται από: ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ., την PAMI και το ΣΥ.ΦΑ.Κ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στα φαρμακεία από την εταιρεία Syndesmos S.A.
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη