Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Albert Bourla: Ο νέος πρόεδρος της IFPMA

12/7/2023 10:50:35 μμ
Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τους CEO που απαρτίζουν την ηγετική της ομάδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Διεθνής Ομοσπονδία Φαρμακευτικών Παραγωγών και Ενώσεων (IFPMA) ανακοίνωσε τα μέλη της ηγετικής ομάδας των CEO που θα παρέχουν για τα επόμενα δύο χρόνια στρατηγική καθοδήγηση στον οργανισμό. Επικεφαλής ορίστηκε ο Albert Bourla, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, αναλαμβάνοντας τη θέση που κατείχε από το 2021 ο Jean-Christophe Tellier, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της UCB.

Αντιπρόεδρος θα είναι ο Thomas Schinecker, διευθύνων σύμβουλος της Roche, ο οποίος θα υπηρετήσει δίπλα στον υφιστάμενο αντιπρόεδρο, Sunao Manabe, εκτελεστικό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Daiichi Sankyo. Η ηγετική αυτή ομάδα των CEO έχει μια ευρεία, διεθνή εμπειρία και βαθιά κατανόηση των αναγκών των ασθενών και των συστημάτων υγείας σε όλο τον κόσμο, ενώ δεσμεύεται για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης σε φάρμακα και εμβόλια.

Ο Al. Bourla δήλωσε σχετικά μεταξύ άλλων: «Είναι τιμή μου που διορίστηκα ο νέος πρόεδρος της IFPMA και ενθουσιασμένος που θα αναλάβω τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που έρχονται. Καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής στην επιστημονική καινοτομία, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της συνεργασίας μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων στον τομέα της υγείας, ώστε οι ασθενείς σε όλο τον κόσμο να επωφεληθούν από τα φάρμακα και τα εμβόλια επόμενης γενιάς».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης
Στην προεδρία η Μέμη Τσεκούρα






Σχετικά άρθρα

Τα GLP-1 εκτοξεύουν τα κέρδη των βασικών παικτών της αγοράς
Novo Nordisk & Lilly αναθεωρούν τις προβλέψεις τους για το σύνολο του έτους
«Κάλτσες στην παραλία;»
Δεν είναι στυλ, είναι η νέα digital καμπάνια της Dr. Scholl’s από το SPC
Η ELPEN στο REBRAIN GREECE 2026 στο Μόναχο
Ενισχύει τη σύνδεσή της με τους Έλληνες επαγγελματίες στη Γερμανία
ALTHEXIS: Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα για το σύγχρονο φαρμακείο
Τον Φεβρουάριο, ήταν ένα προϊόν. Τώρα έχει γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο.