Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Αιτήματα για συμμετοχή των φαρμακοποιών στην απεργία της Τετάρτης

7/3/2023 1:00:05 πμ
«Οι φαρμακοποιοί είναι μέρος της κοινωνίας»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Γιάννης Καβαλάρης εκ μέρους της Πανεπιστημονικής και η Δήμητρα Τριανταφύλλη από την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Φαρμακοποιών καταθέτουν αίτημα προς το Δ.Σ. του ΦΣΑ για συμμετοχή των φαρμακείων στην 24ωρη απεργία της 8ης Μαρτίου που έχει ανακοινωθεί από τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας, Πειραιά και Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια.

Ο Γ. Καβαλάρης επισημαίνει ότι «σε απεργιακό ξεσηκωμό βρίσκονται οι συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα για το έγκλημα στα Τέμπη», ενώ η Δ. Τριανταφύλλη τονίζει ότι «είναι χρέος μας να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης, είμαστε μέρος της κοινωνίας και θρηνούμε και εμείς τις απώλειες».

Αντίστοιχο αίτημα κατέθεσε και ο Ανδρέας Σοφιανόπουλος, ως μέλος του Δ.Σ. ΠΦΣ, προς τον πρόεδρο Απ. Βαλτά, ζητώντας πανελλαδική συμμετοχή των φαρμακοποιών στην απεργία. Όπως αναφέρει «δεν πρέπει ο ΠΦΣ να μείνει για άλλη μια φορά αμέτοχος σε όσα δραματικά συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με δηλώσεις του σε εκδήλωση της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-Lilly
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων






Σχετικά άρθρα

Συνεχίζεται η παράνομη λειτουργία φαρμακείων μέσω efood και wolt
Σχετικά στοιχεία συγκεντρώνει ο ΦΣΑ για παραπομπή στο Πειθαρχικό
Πόσα ΦΥΚ έδωσαν τα φαρμακεία τον 1ο μήνα εφαρμογής του μέτρου;
Ο ΠΦΣ θα στηρίξει αυτό τον τρόπο διάθεσης με ψηφιακά εργαλεία και συνεργασίες με ενώσεις ασθενών
Φ.Σ. Αττικής: Ζητά περισσότερους κόφτες στο ΣΗΣ
Υπάρχουν περιορισμοί στη νομοθεσία που δεν έχουν εφαρμοστεί
ΟΣΦΕ: Οι συνεταιρισμοί στην Ευρώπη ενώνουν τις δυνάμεις τους
Υιοθετώντας το ψήφισμα «Cooperatives with a Common Vision for Partnership»