Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


'Αδωνις: 'Ούτε λεφτά για τσίχλα δεν έχουμε δώσει στην τρόικα'

15/10/2013 3:52:02 μμ
Αφού τόσα χρόνια το κράτος έδινε στους 50άρηδες συντάξεις, προφανώς τελείωσαν τα λεφτά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


«Του Αγίου Φούφουτου θα πάρει τα λεφτά της η τρόικα» είπε ο υπ. Υγείας - «Αφού τόσα χρόνια το κράτος έδινε στους 50άρηδες, προφανώς τελείωσαν τα λεφτά»

«Νέο κούρεμα μισθών και συντάξεων δεν πρόκειται να υπάρξει» ξεκαθάρισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο ?δωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στις περικοπές στο ΕΚΑΣ αλλά και στις ηλικίες συνταξιοδότησης λέγοντας: «Κάτω από 65 κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει σύνταξη. Δεν έπρεπε να δίνουμε σύνταξη κάτω των 65 σε κανέναν. Αν δε δίναμε σε κανέναν κάτω των 65, θα μπορούσαμε να δίνουμε στους ανάπηρους αυτό που έπρεπε να τους δίνουμε», είπε.

Και πρόσθεσε: «Αφού τόσα χρόνια το κράτος έδινε στους 50άρηδες, προφανώς τελείωσαν τα λεφτά».


Αναφερόμενος μάλιστα την αποπληρωμή των δανεικών μας ο υπουργός Υγείας σχολίασε «ούτε του Αγίου Φούφουτου θα πάρει τα λεφτά η τρόικα». Η Ελλάδα παίρνει λεφτά από την τρόικα, χωρίς να της δώσει ούτε ένα ευρώ. Ούτε τσίχλα δεν της έχουμε δώσει, είπε χαρακτηριστικά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Προτείνονται δομημένα προγράμματα σπουδών
Δύο νέα ψηφιακά εργαλεία για καλύτερη δημόσια υγεία






Σχετικά άρθρα

400.000 νοικοκυριά με καταστροφικές δαπάνες υγείας
Σχεδόν διπλάσια η συμμετοχή των ασθενών στα φάρμακα
50% ανταπόκριση των πολιτών στο «Πρόγραμμα Προλαμβάνω»
Σύμφωνα με την Ειρ. Αγαπηδάκη
«myEOPYY app» & «Σύστημα Αξιολόγησης Παρόχων»
Δύο νέα ψηφιακά εργαλεία για καλύτερη δημόσια υγεία
ΕΠΕ: Ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αξία των εμβολιασμών
Με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης