Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


AbbVie: Υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

3/11/2021 10:30:40 μμ
Για ισότιμη πρόσβαση στην εργασία χωρίς αποκλεισμούς ή διακρίσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, η AbbVie υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΚΕΑΝ - Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων και του Diversity Charter Greece για την προώθηση της διαφορετικότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις. Με αυτήν την υπογραφή επιβεβαιώνεται έμπρακτα η προσήλωση της AbbVie στο σεβασμό, στην ισότητα, στη διαφορετικότητα και στη συμπερίληψη, χωρίς αποκλεισμούς ή διακρίσεις που αφορούν το φύλο, την ταυτότητα φύλου, το σεξουαλικό προσανατολισμό, το χρώμα του δέρματος, την ηλικία, την εθνικότητα ή οποιαδήποτε μορφής αναπηρία.

Ο Πασχάλης Αποστολίδης, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie και ο Θωμάς Κούγκουλος, HR Director της AbbVie, με αφορμή την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, δήλωσαν:
«Για την AbbVie το μέλλον είναι ο σεβασμός στη διαφορετικότητα και στις ίσες ευκαιρίες. Η φιλοσοφία μας διέπεται από τη συνεχή προσπάθειά μας να αναγνωρίζουμε και να προλαβαίνουμε κάθε είδους ασυνείδητη προκατάληψη. Είναι μια νοοτροπία που ακουμπά στις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της AbbVie. Η αναγνώριση της διαφορετικότητας είναι το κύτταρο της εταιρείας μας και έχει σημασία για τους ασθενείς μας. Για να αγγίξουμε την καινοτομία, ώστε οι ασθενείς μας να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα με καινοτόμα φάρμακα, απαιτείται ενσυναίσθηση και δημιουργικότητα, οι οποίες προκύπτουν μέσα από ένα ευρύ φάσμα απόψεων, διαφορετικών τρόπων σκέψης και προσεγγίσεων. Γνωρίζουμε ότι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας επιτυγχάνεται χάρη στην αποδοχή, στο σεβασμό, στη διαφάνεια και στην αξιοποίηση όλων των δυνάμεών μας. Ό,τι κάνουμε δεν είναι εύκολο, αλλά επιμένουμε, γιατί αυτό που επιτυγχάνουμε εμπνέει ελπίδα και αλλάζει ζωές καθημερινά».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος