Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


AbbVie: Ανάμεσα στις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

12/5/2021 5:40:11 μμ
Η φετινή θέση είναι η έβδομη συνεχής επιβράβευση από το Great Place to Work®
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η AbbVie αναδεικνύεται από τον Οργανισμό Great Place to Work® Hellas μία από τις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων, στην Ελλάδα.

Η φετινή θέση είναι η έβδομη συνεχής επιβράβευση από το Great Place to Work® και αναδεικνύει τη σταθερή αφοσίωση της AbbVie στη δημιουργία και στη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο στηρίζεται διαχρονικά στο πνεύμα συνεργασίας, στον αμοιβαίο σεβασμό και στον ενθουσιασμό όλων των εργαζομένων.

Ο Θωμάς Κούγκουλος, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, σημειώνει ότι: «Είμαστε μία ομάδα με έναν προορισμό, τον άνθρωπο και την καλύτερη ποιότητα ζωής του. Αυτή είναι η αδιαπραγμάτευτη αξία μας, η οποία σε συνδυασμό με την καινοτόμο φιλοσοφία μάς έχουν χαρίσει, μέχρι σήμερα, πολλές επιτυχίες. Δεν σταματάμε όμως εδώ, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες γιατί η δύναμή μας ξεκινάει από τους ανθρώπους μας, τους οποίους στηρίζουμε με πάθος και οι οποίοι νιώθοντας σιγουριά σε ένα περιβάλλον ασφαλές και αισιόδοξο, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για την υγεία όλων των ανθρώπων. Είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε στην AbbVie και απολαμβάνουμε ίσες ευκαιρίες, σεβασμό και προοπτικές εξέλιξης. Είμαστε περήφανοι, γιατί η καινοτομία, η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός στην εργασία μας συνεπάγεται μια καλύτερη ζωή για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν