Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

AbbVie: Ανάμεσα στις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

12/5/2021 5:40:11 μμ
Η φετινή θέση είναι η έβδομη συνεχής επιβράβευση από το Great Place to Work®
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η AbbVie αναδεικνύεται από τον Οργανισμό Great Place to Work® Hellas μία από τις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων, στην Ελλάδα.

Η φετινή θέση είναι η έβδομη συνεχής επιβράβευση από το Great Place to Work® και αναδεικνύει τη σταθερή αφοσίωση της AbbVie στη δημιουργία και στη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο στηρίζεται διαχρονικά στο πνεύμα συνεργασίας, στον αμοιβαίο σεβασμό και στον ενθουσιασμό όλων των εργαζομένων.

Ο Θωμάς Κούγκουλος, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, σημειώνει ότι: «Είμαστε μία ομάδα με έναν προορισμό, τον άνθρωπο και την καλύτερη ποιότητα ζωής του. Αυτή είναι η αδιαπραγμάτευτη αξία μας, η οποία σε συνδυασμό με την καινοτόμο φιλοσοφία μάς έχουν χαρίσει, μέχρι σήμερα, πολλές επιτυχίες. Δεν σταματάμε όμως εδώ, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες γιατί η δύναμή μας ξεκινάει από τους ανθρώπους μας, τους οποίους στηρίζουμε με πάθος και οι οποίοι νιώθοντας σιγουριά σε ένα περιβάλλον ασφαλές και αισιόδοξο, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, για την υγεία όλων των ανθρώπων. Είμαστε περήφανοι που εργαζόμαστε στην AbbVie και απολαμβάνουμε ίσες ευκαιρίες, σεβασμό και προοπτικές εξέλιξης. Είμαστε περήφανοι, γιατί η καινοτομία, η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός στην εργασία μας συνεπάγεται μια καλύτερη ζωή για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Μιλάμε ανοιχτά - θεραπεύουμε αποτελεσματικά»
Με νέο πιο φιλικό προς το περιβάλλον προωθητικό αέριο






Σχετικά άρθρα

K. Patel (Roche Hellas): Η Ελλάδα σημείο αναφοράς για επενδύσεις στις βιοεπιστήμες
Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επενδύσει 246 εκατ. ευρώ σε Ε&Α κ.ά.
Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γαλανόπουλο
Από τον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Kenvue: Δημοσιεύει τη δεύτερη ετήσια έκθεση «Healthy Lives Mission»
Αναδεικνύει τη μείωση των εκπομπών και την ανάπτυξη πιο βιώσιμων καινοτομιών στα προϊόντα της
Για 10η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards
Με θέμα: «Recognizing Excellence in Innovation, Digital Health & Investment»