Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


AbbVie: Αναγνωρίστηκε ως «Εργασιακό Περιβάλλον Φιλικό προς την Ημικρανία»

14/9/2022 3:37:08 πμ
Από την European Migraine and Headache Alliance
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η AbbVie αναγνωρίστηκε ως «Εργασιακό Περιβάλλον Φιλικό προς την Ημικρανία» από την European Migraine and Headache Alliance (EMHA), έναν μη κερδοσκοπικό Οργανισμό που προασπίζει τα δικαιώματα των ανθρώπων που πάσχουν από ημικρανία. Η ειδική σήμανση συνιστά μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία της European Migraine and Headache Alliance, η οποία αναγνωρίζει κάθε εργασιακό περιβάλλον που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με ημικρανία ισότιμα με τους υπόλοιπους εργαζομένους. 

Η αναγνώριση αυτή βασίζεται στην ανάλυση των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η AbbVie με σκοπό την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης για την ημικρανία και την προστασία της ευημερίας των εργαζομένων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η ευελιξία, η τηλεργασία, οι χώροι εργασίας χωρίς θόρυβο, η πρόσβαση σε νερό και φυσικό φωτισμό, τα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ψυχική & σωματική υγεία και πολλές ακόμα δράσεις.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταρριφθούν τα ταμπού στο εταιρικό οικοσύστημα σε σχέση με τη συγκεκριμένη πάθηση, η οποία είναι πιο συχνή απΆ ό,τι πιστεύεται. Ο απώτερος στόχος είναι όσοι υποφέρουν από ημικρανία να είναι σε θέση να εργάζονται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και οι συνάδελφοί τους να κατανοούν τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ώστε να αντεπεξέρχονται στα καθήκοντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν», υποστηρίζει η Elena Ruiz de la Torre, Εκτελεστική Διευθύντρια European Migraine and Headache Alliance.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν