Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

ΑΒ Βασιλόπουλος: Υποστηρίζει περισσότερες από 30 κλίνες ΜΕΘ

7/12/2021 10:43:03 μμ
Δωρεά αξίας μισού εκατ. ευρώ στον «Ευαγγελισμό»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια περίοδο κρίσιμη για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της πανδημίας, η ΑΒ Βασιλόπουλος συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των περιστατικών COVID-19.

Παρέδωσε ιατρικό εξοπλισμό νέας γενιάς, αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, ο οποίος έχει ήδη τοποθετηθεί και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία στη νέα, υπερσύγχρονη πτέρυγα του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», καλύπτοντας κρίσιμες ανάγκες για περισσότερες από 30 κλίνες ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Ο προηγμένος εξοπλισμός χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, όπως τεχνητή νοημοσύνη, και δίνει νέες, πρωτοποριακές δυνατότητες στις ΜΕΘ, που επιταχύνουν, μεταξύ άλλων, τη μελέτη και τις επιστημονικές αποφάσεις για ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση. Ακόμα, με το λογισμικό διαχείρισης καρδιολογικών ιατρικών δεδομένων, ένα από τα πρώτα που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα, οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» συγκεντρώνουν και αναλύουν ψηφιακά τα καρδιολογικά δεδομένα και παρακολουθούν καθημερινά την εξέλιξή τους.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αφορούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Σύμφωνα με τη X. Σπυροπούλου, Marketing & Communications Manager της Affidea Ελλάδος






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals