Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


9ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Μακεδονίας-Θράκης

9/4/2010
7-9 Μαΐου 2010 στις Σέρρες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με τη συμμετοχή φαρμακοποιών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί φέτος το 9ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Μακεδονίας – Θράκης, στις 7-9 Μαΐου 2010, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών. Το Συνέδριο διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Σερρών, με τη στήριξη των Φαρμακευτικών Συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας και υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

 

Στο Συνέδριο θα συναντηθούν φαρμακοποιοί από τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και εκπρόσωποι από τους Φ.Σ. της υπόλοιπης Ελλάδας, εκπρόσωποι φορέων υγείας και της φαρμακευτικής αγοράς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε θέματα επικαιρότητας για τον φαρμακευτικό κλάδο.

 

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει θέματα όπως: σακχαρώδης διαβήτης, διακοπή καπνίσματος, σεξουαλική υγεία, αντηλιακή προστασία, προγράμματα συνεχούς φαρμακευτικής εκπαίδευσης, ο ρόλος του φαρμακοποιού στη δημόσια υγεία, marketing φαρμακείου.

 

Επιπλέον, τα συνοδά μέλη των συνέδρων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη λίμνη Κερκίνη, έναν διεθνούς σημασίας υδροβιότοπο ο οποίος έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία K-Provoli, τηλ.: 2102715032, fax. 2102714437, e-mail: info@kprovoli.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






Σχετικά άρθρα

Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Φ.Σ. Ηρακλείου & Ρεθύμνου: Σχεδιάζουν κοινές δράσεις με συλλόγους ασθενών
Θα ξεκινήσουν με την ορθή διαχείριση των οικιακών φαρμάκων
Ντροπή για τη χώρα οι ελλείψεις φαρμάκων στις τουριστικές περιοχές
Ειδική διαχείριση ζητά ο Κ. Βαρδιάμπασης
Δωρεάν εφαρμογή για τα εφημερεύοντα φαρμακεία
Δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης